Štikle i đavolski dobro odelo Džejmi Li Kertis su pun pogodak za dame 60+: Kombinacija koja obara sa nogu

Džejmi Li Kertis ponela je kombinaciju koja zaista obara koliko izgleda savršeno. Njene štikle su pravi izbor za dame 60+.

Moda
Štikle i đavolski dobro odelo Džejmi Li Kertis su pun pogodak za dame 60+: Kombinacija koja obara sa nogu
Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Oskarovka Džejmi Li Kertis(65), viđena na premijeri filma "Borderlands" u Los Anđelesu u kombinaciji od koje zastaje dah.

Džejmi važi za vrlo stilizovanu baku, čija ikonična frizura i stil privlače pažnju mnogih modnih publikacija, a kopirati njen način odevanja je pun pogodak.

Džejmi Li Kertis
foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Ne samo da nećete napraviti grešku, štaviše, učnićete stvari mnogo zahuktanijim i privlačnijim. Čak i kada beži od čuvenog serijskog ubice Majkla Majersa u serijalu filmova "Noć veštica", ona je i tada doterana(aluzija na ikoničnu plavu košulju iz prvog i poslednjeg dela serijala).

Džejmi, kao pravi poznavalac vrednih komada, za premijeru je obukla đavolski dobro crveno jednoredno odelo, koje je ponela sa crnim kiten štiklama.

Džejmi Li Kertis
foto: Leon Bennett / Getty images / Profimedia

Izgled je upotpuila crvenom majicom ispod i crvenim naočarima za sunce koje su bile pun pogodak i deo slagalice koji se savršeno uklopio.

Pravi komad koji čini da vaš izgled bude zaista istaknut pozitivno, jesu upravo crne kiten štikle koje su pravo oličenje istančanog ukusa.

Odabirom crnih sandaleta osigurali ste sebe komadom koji je možete kombinovati uz svaki komad koji vam padne na pamet. Nema im ravne, a pored toga su i udobne jer potpetica nije visoka, taman toliko da vas učini sofisticiranim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs