"Ova žena se trudi previše": Priča se da pevačica očajnički pokušava da spase karijeru, pa je u to uključila i dečka

Kejti Peri je dala sve od sebe da na dodeli MTV Video nagrada bude primećena. I uspelo joj je, ali društvene mreže bruje "Ova žena se previše trudi"

Moda
Autor:
"Ova žena se trudi previše": Priča se da pevačica očajnički pokušava da spase karijeru, pa je u to uključila i dečka
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Kejti Peri je na dodelu VMA muzičkih nagrada došla u pratnji dečka, Orlanda Bluma. Za to veče promenila je tri odevne kombinacije, dok je ona u kojoj je došla na crveni tepih bila najprimećenija.

Reč je o dvodelnom izdanju koje se sastoji od krop topa i maksi suknje od belog materijala koji se u slojevima spušta niz telo. Celokupno izdanje trebalo je da ostavi utisak kako je upravo izašla iz vode, pa joj je i kosa bila mokra a telo svtlucavo, dok je na leđima imala privremenu tetovažu QR koda.

Keti Peri
foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Kejti je ovom prilikom dobila nagradu koja je priznanje za njenu dve decenije dugu karijeru. Tokom njenog nastupa na pomenutoj dodeli, dok je pevala pesmu "Poljubila sam devojku i svidelo mi se", Kejti je na sceni zamalo poljubila devojku, a kamere budno pratile svaki pokret njenog verenika i dečka Orlanda Bluma, u publici.

"Orlando Blum reaguje na ovaj njen nastup kao da nikad pre nije čuo nijednu njenu pesmu,";" Orlando je izgleda dobio neku ideju u momentu kada je Kejti umalo poljubila drugu devojku," neki su od komentara.

Blum je svojoj budućoj supruzi uručio pomenutu nagradu za dostignuća u njenoj 20 godina staroj karijeri i tom prilikom je rekao:

"Vi ste se zaljubili u Kejti Peri, a ja sam se zaljubio u nju kao u Ketrin Hadson," rekao je aludirajući na njeno pravo ime i prezime.

Keti Peri
foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Poznajete je kao globalnu superzvezdu koja donosi ljubav, svetlost i svoj jedinstven humor u svaku pesmu i spot koji napravi. Ja je poznajem kao majku, kao partnerku koja u našu porodicu donosi istu sreću i radost. Ona voli svim srcem i to je nekako neodoljivo. Čestitam na ovom dušo, tako sam ponosan na tebe."

Inače, publika je budno pratila sva njena presvlačenja, izjave i nastup na sceni i komentari su jednoglasni: "Ova žena se previše trudi."

Keti Peri
foto: Mike Coppola / Getty images / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs