Ne zna se šta više oduzima dah: 2 ključna kupaća kostima Žizel Bundšen, vitka figura ili dine i lagune Brazila

Supermodel Žizel Bundšen, otišla je na odmor u Brazilu i podelila svoju avanturu od koje zastaje dah. Avantura poseduje: 2 ključna kupaća kostima i Lensois Maranhenses peščane dine i lagune.

Moda
11:24h
Ne zna se šta više oduzima dah: 2 ključna kupaća kostima Žizel Bundšen, vitka figura ili dine i lagune Brazila
Foto: Printskrin@gisele/Instagram

Čuvena manekenka Žizel Bundšen, dala je fanovima uvid u svoje najnovije putovanje iz snova u Brazilu, kao i boje kupaćih kostima kojih se ne odriče.

Brazilski supermodel, 44, podelila je niz zadivljujućih snimaka sa svog nedavnog putovanja u nacionalni park Lensois Maranhenses u Brazilu- park od prepun slikovitih peščanih dina i slatkovodnih laguna od kojih zastaje dah.

Žizel Bundšen
foto: Printskrin@gisele/Instagram

Zapravo, ne zna se šta više oduzima dah: da li savršeni kupaći kostimi, njena vitka figura ili dine i prirodni bazeni.

"Oduvek sam sanjala da posetim Lensois Maranhenses", napisala je Bundšen na Instagramu u nedelju. "Brazil je tako lep!", istakla je manekenka na svom Instagram postu.

Uz svoj natpis, Bundšenova je prikazala nekoliko video zapisa i fotografija iz svoje posete parku, počevši od snimka sebe kako se sunča u crnom jednodelnom kupaćem kostimu dok leži ravno na peščanoj dini.

Žizel Bundšen
foto: Printskrin@gisele/Instagram

Zatim se razmenjivao kolaž predivnih fotografija koje su uključivali peščane dine, lagune, jahanje konja, vožnju kvada, igru sa decom itd.

Pored toga što je pokazala šta je jela tokom posete nacionalnom parku, Bundšenova je takođe objavila sliku na kojoj pozira sa ćerkom dok gleda u prelepu plavu vodu. Supermodel je takođe podelila nekoliko noćnih snimaka sa pogledom na zalazak sunca i sliku sebe u crvenom bikiniju kako uživa u zabavi na suncu i vodi.

Crveni bikini i crni jednodelni kupaći jesu pravi vanvremenski hit kada je u pitanju odevanje za plažu ili bazen, sa kojim nekma greške bilo da ga nosite sada ili zauvek.

Na sajtu Nacionalni parkovi se navodi da je brazilski Lensois Maranhenses "najveće polje peščanih dina u Južnoj Americi", sa poljima koja zauzimaju oko dve trećine parka i ima dine visoke i po 20 metara.

Žizel Bundšen
foto: Printskrin@gisele/Instagram

"Park je odlično mesto za posetioce da izađu napolje i iskuse drugačiji i jedinstveni aspekt sveta prirode. Posmatranje ptica je jedno od najvažnijih stvari koje prate aktivnosti na otvorenom kao što su jahanje i vožnja kanuom", navodi sajt.

"Lensois Maranhenses je jedna od najupečatljivijih destinacija u Brazilu. Neki tvrde da je najbolji jedino od vodopada Iguaku duž granice Brazila i Argentine", navodi sajt Nacionalni parkovi.

U nastavku pogledajte ceo kolaž fotografija i video snimaka:

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs