Sve najlepše obučene poznate ličnosti sa Vimbldona: Šarm koji evocira nekadašnja vremena i kaiš Jelene Đoković

Poznate ličnosti serviraju za pobedu na Vimbldonu kao najlepše obučene. Evo ko je osvojio trofej.

Moda
Sve najlepše obučene poznate ličnosti sa Vimbldona: Šarm koji evocira nekadašnja vremena i kaiš Jelene Đoković
Foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Treći gren slem u sezoni završen je ne baš tako spektakularno, s obzirom na činjenicu da Novak Đoković nije uspeo da osvoji svoj 25 trofej u nizu, izgubivši od Španca Karlosa Alkaraza sa 3:0 u setovima.

No, iako finale nije bilo spektakularno, što se tiče mode, to je zaista tako bilo, kao i svake godine. Sa velikim entuzijazmom osim okršaja teniskih titana na travi, pratimo i modne kombinacije poznatih ličnosti koje su se istakle.

Pošto je u pitanju teniski turnir koji drži do tradicije, odevanje je bilo klasično, uključujući odela, visoke potpetice, kravate, midi haljine, kragne i puno šarma koji evocira nekadašnja vremena.

Zendeja
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Ljubitelji mode širom sveta, ostali su zapanjeni kada se u kraljevskoj loži pojavila princeza od Velsa Kejt, koja je svojom savršenom midi haljinom ljubičaste boje očarala ceo svet. Velike ovacije pratile su princezu dok se kretala ka svom mestu, jer je ovo njeno drugo pojavljivanje u javnosti od kada joj je dijagnostikovan rak.

Pored nje, izgled glumice Zendeje ostao je takođe vrlo zapažen zbog njenog odela, ispraćenog vunenom ispletenom kravatom sa teget-belim prugama i sakoom od tvida sa paternom riblje kosti, ali i belim odelom sa prugastom košuljom i teget kravatom.

Dejvid Bekam naravno ne može nikada da pogreši, a za svoje prvo pojavljivanje, odabrao je Bosovo odelo krojeno po meri u bež boji.

Braon kaiš Jelene Đoković brenda Selin, sa zlatnom šnalom, ostavio je najviše utisaka što se tiče modnih aksesoara, koji se besprekorno slagao sa odelom tamne bež boje.

U nastavku pogledajte najlepše obučene zvezde sa Vimbldona 2024.

1 / 20 Foto: Ella Ling/Shutterstock / imago sportfotodienst / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs