Sloboda pokazala kako izgleda fatalna žena u 40-tim u kupaćem kostimu: Sklona gojenju,a zbog 2 stvari nikad nema višak

Sloboda Mićalović oduzima dah u kupaćem kostimu, njena pirordna lepota je još više došla do izražaja!

Moda
16:52h
Sloboda pokazala kako izgleda fatalna žena u 40-tim u kupaćem kostimu: Sklona gojenju,a zbog 2 stvari nikad nema višak
Foto: Printscreen Instagram - sloboda_micalovic_boba

Sloboda Mićalović, jedna od omiljenih dama na našoj glumačkoj sceni, u gustom rasporedu obaveza, pronalazi i vremena za odmor. A spas od ovih vrelih dana pronalazi u reci ili na primoriju. Na svojim društvenim mrežama onjavljuje slike bez ikakvog filtera iz svakodnevnog života, te su njene fotografije u kupaćem kostimu pratioce oduševile!

Harizmatična umetnica predivnog osmeha voli da nosi i dvodelne i jednodelne modele, različitih boja. Posebni pažnju privukao je roze kupaći, čini se, na jedno rame. Na njenom Instagramu osvanuli su komentari da je prosto nemoguće da uskoro puni 43. godine!

Sloboda Mićalović
foto: Printscreen Instagram - sloboda_micalovic_boba

I dok se na milionskim profilima poznatih ličnosti pojavljuju fotografije nauljenih „obrađenih” tela, Sloboda je pokazala kako treba da izgleda žena u četrdesetim - a reklo bi se bolje nego ikada.

Inače, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković sušta su suprotnost parovima koji sključivo biraju luksuzne destinacije za odmor. Naprotiv, njima prija predah u kućici na reci, a obožavaju i crnogorsko primorje.

Sloboda Mićalović
foto: Printscreen Instagram - sloboda_micalovic_boba

Kako održava sjajnu liniju godinama?

Sloboda je priznala da je sklona gojenju, ali zato ima provereni recept uz pomoć kog godinama održava vitku liniju i mladolik izgled.

- Mislim da sam dobro vođena od strane moje kozmetičarke i pažljivo biranih kvalitetnih, proverenih krema, losiona, seruma za negu lica, pa do zdrave i izbalansirane ishrane, redovnih treninga i dobrog sna. Kada putujem, baš sve proizvode ponesem sa sobom i ne preskačem nijedan korak. Koža pamti i lepo vrati kada brinete o njoj - rekla je Sloboda i otkrila tajnu svoje neodoljivosti.

Sloboda Mićalović
foto: Printscreen Instagram - sloboda_micalovic_boba

Takođe, vežba uglavnom tri puta nedeljno po planu ličnog trenera, te se trudi da jede zdravo, što je više moguće.

- Hranim se zdravo, ali nikada ne idem u krajnost. U mom meniju je baš sve zastupljeno i povremeno sebi dam slobodu da pojedem nešto slatko. Vremenom sam naučila da količina mora biti manja nego što bih želela, zato što sam sklona gojenju, ali sada sam već navikla da uvek malo ostanem gladna na kraju obroka - zaključila je prelepa glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs