Kako odabrati kupaći koji izdužuje figuru: Odgovor se krije u ovim detaljima besprekornog izgleda

Uz pomoć ovih trikova izdužite figuru na plaži i osećajte se lepo dok ispijate omiljeni koktel.

Moda
09:22h
Kako odabrati kupaći koji izdužuje figuru: Odgovor se krije u ovim detaljima besprekornog izgleda
Foto: Shutterstock

Da biste postali kraljica plaže, ne morate da kupujete najsjajniji i najzavodljiviji kupaći kostim. Jednodelni kupaći kostim može da izgleda impersivno, a u isto vreme je u stanju da sakrije nedostatke koje vas opterećuju.

Letnja sezona je u punom jeku, a prognostičari kažu da će leto 2024. godine biti najtoplije u istoriji meteoroloških posmatranja. Svi žele da se rashlade na takvoj vrućini, što znači da je vreme da nabavite novi kupaći kostim.

Jednodelni kupaći
foto: Shutterstock

Čak iako ove godine ne možete da stignete do mora, ne bi trebalo da uskratite sebi ovaj užitak. Nova stvar će vam dobro doći i na gradskom ili privatnom bazenu, nije neophodno more(iako ga svi priželjkuju). Najvažnije je odabrati pravi kupaći kostim tako da dobro stoji, istakne figuru i, naravno, bude sofisticiran.

Jednodelni kupaći
foto: Shutterstock

Stalno se govori o dvodelnim kupaćim kostimima, i istina je, lepo stoje i u njima se može lepše preplanuti. No, ništa manje nisu zavodljivi ni jednodelni kupaći kostimi, koji izdužuju figuru i kriju nesavršenosti. Prema magazinu "Vumen", ovo su ključni detalji na koje treba obratiti pažnju.

Za one koji pre svega cene udobnost u kupaćem kostimu, preporučujemo da obrate pažnju na osnovne sportske modele. Uvek imaju besprekoran dizajn, savršeno se uklapaju uz figuru, ne izazivajući neprijatnosti. Pored toga, takav kupaći kostim će biti od koristi ne samo tokom leta, već i u bilo koje drugo doba godine. Na primer, ako odlučite da posetite bazen u nekom hotelu ili bazen u okviru teretane.

Jednodelni kupaći
foto: Shutterstock

Ili pogledajte bliže druge varijacije. Sa tankim bretelama, sa dubokim dekolteom ili sa otvorenim leđima - lako izaberite model po svom ukusu.

Da bi jednodelni kupaći kostim lepo naglasio vašu figuru, izaberite modele sa visokim izrezima na kukovima.

Ako želite da izdužite svoju siluetu, izbegavajte prevelike printove. Oni ne samo da čine izgled jeftinim, već i dodaju kilograme.

Jednodelni kupaći
foto: Shutterstock

Slim-fit dizajn je vrlo koristan kroj koji treba uzeti u obzir, ukoliko je vaša namera da izgledate zategnutije.

Takođe treba da budete oprezni sa obimnim dekorom: cveće sa 3D efektom i volani su trend ovog leta, ali takvi detalji će dodati volumen u predelu gde se nalaze. Znajući ovo, ovaj minus možete pretvoriti u plus i izabrati jednodelni model sa ukrasima koji u fokus stavljaju gornji deo, a donji ostaje "netaknut".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs