Da li biste nosili ovaj letnji hit? Najpoznatija mama na svetu sa 68 se kune u njega, a spoj je elegancije i komfora

Ovaj komad preti da suvereno vlada letom zbog svoje elegancije i komfora.

Moda
Da li biste nosili ovaj letnji hit? Najpoznatija mama na svetu sa 68 se kune u njega, a spoj je elegancije i komfora
Foto: Vendetta w / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najpoznatjia mama na svetu Kris Džener, ponela je komad koji izgleda da postaje hit među poznatim linostima.

Pidžamadelo(nastalo od reči pidžama i odelo), zvezde su krenule da nose u javnosti, a prva koja je počela da ističe ovaj stil bila je naravno modna ikona Blejk Lajvli.

Kris Džener
foto: Vendetta w / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kris Džener uslikana je kako izlazila iz hotela u Parizu u pidžamadelu brenda Šanel. Po izlasku iz hotela, njeno putovanje je bilo usmereno ka luksuznoj prodavnici nakita Šopar, gde je provela dosta vremena. Poznata po svojoj ljubavi prema Šanelu, Kris je još jednom pokazala svoj jedinstveni osećaj za stil i eleganciju.

Kris je izgledala divno u svom odelu, koje je bilo prekriveno celo u cvetnom printu, na kome je suptilno bio prikazan logo, ali ponovo dovoljno repliciran da bude vidljiv.

Kris Džener
foto: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pored toga, njen anasmbl je upotpunila predivnom Šanel točak torbicom sa logoom u roze boji, koja se lepo slagala sa cvetnim printom koji se baš ističe na pdižamadelu.

Kris nije mogla da odabere lepši par naočara, jer je izgledala kao prava diva koja odiše sjajem, glamurom i elegancijom.

Ovakva kombinacija je vrlo lagana za nošenje, usled materijala od kog je satkan. Komfor i sofisticiranost u jednom, savršen je spoj koji vas ohrabrujemo da nosite ovog leta.

e

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs