Najlepše obučene dame u protekloj nedelji: Anastasija Ražnatović kao anđeo u belom, a Ana Ivanović u hit letnjoj haljini

Donosimo vam listu najlepše obučenih dama, koje su svojim stajlingom i lepotom najviše privukle pažnju u protekloj nedelji.

Moda
12:24h
Najlepše obučene dame u protekloj nedelji: Anastasija Ražnatović kao anđeo u belom, a Ana Ivanović u hit letnjoj haljini
Foto: Prinskrin@raznatovicanastasija/Instagram

Najlepše obučene dame ove nedelje, želele su da se istaknu komadima koji bi bili idealni za šetnju, ali je bilo i onih koji su bili spremni za prijeme kod predsednika.

Uzmimo u obzir Donatelu Versače, koja za šetnju Rimom, odabrala savršeno odelo nebo-plave boje sa logoom hologramskog efekta, koje je podmladilo za deset godina.

Odabir dobrog odela, jeste idealan modni potez, jer nema nikada greške. Ona i jeste bila prethodno na prijemu kod predsednika Italije Serđa Matarele, kada je dobila nagradu za doprinos modi i kulturi Italije.

Anastasija Ražnatović
foto: Printskrin@raznatovicanastasija/Instagram

Od naših domaćih poznatih ličnosti, dominirala je lagana odeća, u stilu šetnje pored mora. Anastasija Ražnatović izgledala je poput anđela, odabravši belu kombinaciju, a Ana Ivanović je smatrala da malo treba da unese optimizma u našim životima, odabravši žutu boju.

Bez daljeg odlaganja, hajde da pogledamo ko su najlepše obučene poznate dame protekle nedelje.

Ana Ivanović

Ana Ivanović
foto: Printskrin@anaivanovic/Instagram

Ana Ivanović je odabrala predivnu žutu haljinu sa pastelno plavom tašnicom. Haljinu je uparila sa potpeticama u istoj boji.

Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović
foto: Printskrin@raznatovicanastasija/Instagram

Anastasija Ražnatović je odabrala totalno belu kombinaciju, koju je razbila Luj Viton tašnom i maskom za telefon u roze boji.

Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta Orašanin
foto: Printskrin@jagodenamagli/Instagram

Jelisaveta Orašanin je pokazala svoju vitku figuru u zelenoj haljini koja je otkrivala njene savršene trbušnjake, a na mrežama se pohvalila i videom na kom trenira. Izgled je upotpunila sakoom u neturalnoj nijansi sa špic reverima.

Jelena Đoković

Jelena Đoković
foto: Printskrin@jelenadjokovicndf/Instagram

Jelena je strastveno navijala za svog supruga, u kombinaciji koja izgledala odlično, odabravši mornarsko-plavi dvoredni blejzer sa širokim špic reverima, zlatnim dugmadima, farmerkama, belim patikama i savršenim aksesoarom.

Aksesoar je sadržao džemper u sivoj boji koji je upotpunio njen prepi koledž izgled. Ona ga je zavezala preko vrata za sofisticiran finalni dodir.

Dragana Mićalović

Dragana Mićalović se odlučila za prugastu crveno-belu košulju, koju je nosila otkopčano iznad bele majica na bretele.

Izgled je upotpunila farmericama i Najki dubokim belim patikama.

Donatela Versače

Donatela Versaće
foto: Vincenzo Landi / Zuma Press / Profimedia

Donatela Versače je odabrala savršeno nebo-plavo odleo njenog brenda, koji je ostavljao hologramski efekat. Poslovni stil vredan svake pažnje.

Kejti Holms

Kejti Holms
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejti Holms je pokazala pravu kombinaciju za letnje putovanje, odabravši bele zvoncare, koje je uparila sa kaki majicom i velikom putničkom torbom sa kožnim detaljima.

Geri Horner

Geri Horner
foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Geri Horner je za Dior resort reviju 2025. u Škotskoj, odabrala belu kombinaciju koju je upraila sa bež potpeticama i tako istakla vanvremenski spoj sa kojim nema nikada greške.

Dakota Fening

Dakota Fening
foto: Kristin Callahan / Everett / Profimedia

Dakota Fening je odabrala slip Loeve haljinu u tamno-zelenoj nijansi, koja je odisala glamurom starog Holivuda.

Brižit Makron

Brižit Makron
foto: Stephane Lemouton-POOL / Sipa Press / Profimedia

Brižit Makron je za proslavu 80 godina od Dana D u Drugom svetskom ratu, odabrala blistavo belu haljinu i kaput, koji je uparila sa belim salonkama za monohromatski izgled vredan pažnje.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs