LEPOTA, GLAMUR I DRUGA MLADOST: Frizure koje ženama u 50-im brišu godine, a licu daju svežinu

To potvrđuju lepotice koje kidaju i posle 50

Moda
Autor:
LEPOTA, GLAMUR I DRUGA MLADOST: Frizure koje ženama u 50-im brišu godine, a licu daju svežinu
Foto: preentscreen/Instagram

Frizure koje su trenutno u trendu idealne su za žene u tridesetim i za one u pedesetim, a njihov ključni adut je to što te frizure pomlađuju i čine da se osećate sjajno u svojoj koži.

Vremena u kojima se za žene u pedesetim mislilo da su „na kraju života“ srećom su davno iza nas. Svi se slažemo da godine nisu granica da postignete ono što želite, bez obzira na to da li se radi o promeni frizure, venčanju, modnom izrazu… ili bilo čemu drugom.

Sve je više pedesetogodišnjakinja koje ne prestaju da nas oduševljavaju svojim mladalačkim duhom i stilom na kojem bi im pozavidele i mlađe.

Ipak, ovaj put fokus će nam biti na frizuri jer znate i sami – možete biti bez šminke, ili u najobičnijoj trenerci… ako vam je kosa tip-top, tako ćete se i osećati i izgledati za klasu bolje.

Nekad su kritičari lepote smatrali da žene određene dobi ne bi trebalo da imaju dugu kosu, već piksi stilove, eventualno bob ili „tetka“ frizuru. Seda kosa takođe ne mora biti standard, osim ako ste tako odlučile.

Ali vremena su se promenila, a mi želimo dati krila svim lepoticama u pedesetima da žive svoju drugu mladost, izgledaju i osećaju se sjajno uz predloge frizura koje deluju bolje od botoksa jer će vas momentalno pomladiti.

Blago talasasti bob

Bob sa zavesa šiškama

Elegantna punđa

Koju god da izaberete, nećete pogrešiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs