ZBOGOM BRITANSKOM VOGU: Svi se pozitivno ŠOKIRAJU kada vide ko je stajao na čelu najpopularnijeg modnog magazina

Naomi Kembel, Kejt Mos, Viktorija Bekam, bile su među 40 legendarnih zvezda britanskog ,,Voga" koje su se okupile da snime naslovnicu za poslednje izdanje glavnog i odgovornog urednika Edvarda Eninfula.

Moda
13:58h
ZBOGOM BRITANSKOM VOGU: Svi se pozitivno ŠOKIRAJU kada vide ko je stajao na čelu najpopularnijeg modnog magazina
Foto: Kerry Davies / dmg media / Profimedia

Ovo legendarno izdanje magazina(kako je i sam naslov editorijala), okupilo je 40 najmoćnijih žena iz sveta mode i zabave.

To je najveći broj žena ikada snimljen zajedno za naslovnicu ,,Voga", dok je poznatom fotografu Stivenu Mejzelu trebalo samo 15 minuta da snimi grupu.

Otkrivajući kako je došao do izbora legendarnih žena, Edvard je napisao: „Kada je došlo do mog poslednjeg broja, znao sam da će naslovnica biti posvećena ženama. Naravno!'

Glavni izazov je- možete li ih nabrojati sve?

Nakon što je poslao zahteve na adrese 40 naslovnih zvezda, Edvard je priznao da mu je bilo teško da izdahne, nadajući se da će pristati.

Edvard Eninful
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Edvard Eninful (51), prvi je muškarac i prvi glavni i odgovorni urednik crne puti te publikacije. Eninful je najavio u junu da će se povući kako bi preuzeo novu ulogu u izdavaštvu Konde Nast(izdavača ,,Voga", ,,Njujorkera" itd.). ​

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs