Pokušala da dizajnira nakit

Vibratori, igračke i osveživači za vazduh: Majli Sajrus pokušala đubre da pretvori u modu (FOTO)

Gomilu đubreta i s*anja koje sam imala pretvorila sam u nešto što me čini srećnom, rekla je 21-godišnja pevačica predstavljajući akcesoar u kolekciji Džeremi Skota na Fešn viku u Njujorku
Moda
12:20h Autor:
Foto: AP
1 / 33 Foto: Reuters

Dizajner Džeremi Skot predstavio je svoju kolekciju za proleće - leto 2014/2015 na Fešn viku u Njujorku ali najviše pažnje je privuklo to što je ona rezultat udruženog rada sa Majli Sajrus. Tako su se pamučna vata, vibratori, cucle, stari USB, veštačka kosa i jointi našli na gomili i to je nazvano umetnošću. Naime, za "nakit" i akcesoar u ovoj kolekciji pobrinula se 21-godišnja pevačica.

"Na početku ove godine mrzela sam 2014. jer je sve što je moglo pošlo naopako i nastavilo da ide u tom smeru. Bila sam u bolnici, uginuo mi je pas, s*anja su mi samo padala na glavu. I, tako sam počela da razmišljam da bih od raznih gluposti i s*ranja mogla da napravim umetnost. Imala sam gomilu j*benih gluposti i đubreta i umesto da dozvolim da to i ostanu, pretvorila sam ih i nešto što me čini srećnom" rekla je ona.

 

Tako je sinoć prošetala modnom pistom noseći minđuše u obliku lista marihuane i ogrlice napravljene od igračkica, osveživača za vazduh, cigara...

 

Skot je rekao za V Magazin da je želeo da revija bude manje smotra manekenki a više grupa kul osoba koje imaju nešto svojsveno i uživaju zajedno.

 

Modni kritičari su, razume se, ipak manje impresionirani. Kako kažu, sve ovo podseća na loš pokušaj povratka u 90-te. Kako kažu, kao da su to pravila deca, u trenucima dosade, od svojih polomljenih igračaka.

 

Kritičarka Lindzi Putnam je dala definiciju:

 

- Ovo izgleda kao da je delo trogodišnjaka na esidu, visoke skulpture od bongova i vibratora napadaju sa modne piste - zaključila je.

Celu kolekciju Džeremi Skota pogledajte u galeriji ispod teksta:

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...