OVU SKUNJU U SVOM ORMARU TREBA DA IMA SVAKA ŽENA PREKO 30 GODINA: Za svaku svečanu priliku

Kralj i kraljica Španije predsedavali su paradom povodom Dana oružanih snaga, a pogledajte kako je Leticija izgledala za tu priliku.

Moda
15:16h Autor:
OVU SKUNJU U SVOM ORMARU TREBA DA IMA SVAKA ŽENA PREKO 30 GODINA: Za svaku svečanu priliku
Najstilizovanija kraljica ponovo oduševila., Foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Španski kralj Felipe VI i kraljica Leticija danas su predsedavali paradom povodom Dana oružanih snaga, na kojoj je učestvovalo više od 3.100 vojnika, 150 vozila i mobilnih jedinica i 70 letelica, uključujući dronove i helikoptere. Vojna parada je proputovala 1,3 kilometra kroz centar prestonice Granade.

Za tu priliku kraljica se opredelila za jednu svedenu odevnu kombinaciju koja savršeno ističe njenu ženstvenost.

Kraljica Leticija
foto: Lex CáMara / Zuma Press / Profimedia

Cvetnu strukiranu suknju dubokog struka uparila je sa belom košuljom. Ovakav tip suknje prati i ističe figuru, prema tome trebalo bi da je u svom ormaru poseduje svaka dama. Mogućnosti kombinovanja su bezbrojne a adekvatna je kako za posao tako i za različite događaje.

Kraljica Leticija
foto: R.SMITH / Sipa Press / Profimedia

Bela košulja predstavlja večitu eleganciju a idealna je za vrele dane. Ovakav model sa naramenicama naročito je popularan ove sezone.

Kraljica Leticija
foto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Aksesoari jarkih boja mogu savršeno da upotpune odevnu kombinaciju a kraljica je odlučila da ih upari i po boji. Ovakav model cipela dominirao je modnim revijama ove sezone, mnogi ih smatraju za najženstvenije cipele i najudobnije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs