ŠTA JOJ BI?

DŽEJ LO DOŠLA NA PREMIJERU SVOG FILMA U NIKAD GOREM IZDANJU: Latino diva razočarala izborom, mora da MENJA STILISTU

Dženifer Lopez u nikad goroj modnoj kombinaciji šokirala mnoge, svi se pitaju šta joj je bilo da obuče takvu haljinu.

Moda
19:48h Autor:
DŽEJ LO DOŠLA NA PREMIJERU SVOG FILMA U NIKAD GOREM IZDANJU: Latino diva razočarala izborom, mora da MENJA STILISTU
Dženifer Lopez u nikad goroj modnoj kombinaciji, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez sinoć se pojavila na premijeri svog novog filma "Venčanje za umreti" u Los Anđelesu, a odabirom modne kombinacije je napravila pravi pometnju - pojedini se dive "goloj haljini", dok većina smatra da hitno mora da pormeni osobu koja je stilizuje, te da skoro nije imala ružniji autfit.

Latino diva na crveni je tepih zakoračila u bež haljini od providnog materijala, prekrivenog zlatnim šljokicama. Kreacija je rad modne kuće Valentino, a raskošna duga haljina povišenog ovratnika širi se prema dnu, zbog čega se stvorio utisak da zvezda romantične komedije nosi dugi plašt. Ispod "gole" haljine nazirao se bež bodi ukrašen jarkožutom mašnom zavezanom oko struka.

Dženifer Lopez
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovaj neobični stajling je upotpunila elegantnom punđim i upečatljivim komadima nakita, među kojim su se posebno isticale viseće srebrne minđuše, kao i žuta clutch torbica koju potpisuje brend Tyler Ellis. Ali, cipele su, čini se, pobrale sve kritike! Naime, najčešći komentari su bili da se takva obuća može često viđati u u striptiz barovima.

Dženifer Lopez
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, ukoliko ostavimo garderobu po strani, u ovom izdanju je Dženifer je istakla svoje izvajano telo, svi mišići su došli do izražaja. Pokazala je još jednom na delu da svaka žena posle 50-te i te kako može da izgleda bolje od mnogo mlađih devojaka.

Neka od najlepših izdanja latino dive možete pogledati u galeriji ispod:

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs