NOVOSAĐANKA IZDOMINIRALA NA DOGAĐAJU U LOS ANĐELESU GDE JE HARIJU I MEGAN BIO ZABRANJEN ULAZ: Razlog tome je URNEBESAN

Lepa Novosađanka dominirala na događaju gde je Megan Markl bio zabranjen ulaz, njenom izgledom je zasenila sve prisutne.

Moda
10:58h Autor:
NOVOSAĐANKA IZDOMINIRALA NA DOGAĐAJU U LOS ANĐELESU GDE JE HARIJU I MEGAN BIO ZABRANJEN ULAZ: Razlog tome je URNEBESAN
Lepa Nina Seničar dominirala na događaju u Los Anđelesu, Foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Glumica i voditeljka Nina Seničar, jedna od najlepših Srpkinja po mišljenju mnogih, osvaja svetsku scenu svakim danom sve više! Naime, pre dva dana je prisustvovala u pratnju svog supruga Džeja Elisa događaju koji je održan u Los Anđelesu povodom najave dodele BAFTA nagrada zakazane za 19. februar u Londonu.

Svako njeno pojavljivanje na crvenom tepihu nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a tako je bilo i ovog puta. Iako se odlučila za nešto svedeniji izgled, njen seksepil je, čini se, došao još više do izražaja.

Nina Seničar
foto: Lisa OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lepa Novosađanka je u Los Anđelesu ponela elegantno odelo u dezenu koji je ultimativni trend ove zimske sezone. Modnu kombinaciju je upotpunila neprebaziđenim salonkama i niskim repom, koji je uz minimalno šminke istakao njenu neverovatnu prirodnu lepotu.

Sa druge strane, i Ninin partner sa kojim ima ćerku Noru Grejs Elis , inače poznati američki glumac, i te kako ima stila. Najčešće smo ga viđali u otmenim odelima, međutim sada se pojavio u sportsko-elegantnoj varijanti, koja mu fenomenalno stoji, ukoliko sudimo po komentarima dama na društvenim mrežama.

Nina Seničar
foto: Lisa OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I dok su Nina i Elis bili dobrodošli na BAFTA događaju u Los Anđelesu, ne možemo isto da kažemo i za princa Harija i Megan Markl. Kako su rado viđeni gosti Kejt Midlton i princ Vilijam, koji je i jedan od sponzora oove prestižne manifestacije, odluka organizatora je bila više nego jasna.

- Organizatori su odlučili da bi bila užasna ideja pozvati ih. Milsili su da bi to bila PR katastrofa - rekao je konsultant dobrotvorne organizacije za "San".

Neka od najlepših izdanja Nine Seničar pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 5 Foto: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs