prava dama!

RONALDOVA ŽENA SVE ODUŠEVILA IZGLEDOM U SAUDIJSKOG ARABIJI: Na prvi pogled njen skroz jednostavan autfit vredi MILIONE

Georgina Rodrigez je blistala u crnoj rolci, dok joj je kosa opušteno padala preko ramena, a bila je preponosna na svoj supruga.

Moda
22:33h Autor:
RONALDOVA ŽENA SVE ODUŠEVILA IZGLEDOM U SAUDIJSKOG ARABIJI: Na prvi pogled njen skroz jednostavan autfit vredi MILIONE
Ronaldo supruga oduševila sve izgledom u Saudijskoj Arabiji, Foto: Profimedia

Georgina Rodrigez, supruga jednog od najboljih fudbalera na svetu Kirstijana Ronalda, pusustvovala ne ceremoniji na kojoj je legendarni sportista prezentovan kao novi igrač tima "Al Nasr FC "u Rijadu.

Tom prilikom ova vlasnica zanosnih oblinama je blistala u svedenoj i jednostavnog kombinaciji. Naime, odabrala crnu rolku i farmerke sa širokim nogavicama, dok je celu kombinaciju upotpunila dugim bordo ogrtačem.

Georgina Rodrigez
foto: Mohammed Saad / AFP / Profimedia

Međutim, najviše od svega je privukao pažnju skupoceni dijamantski prsten na njenoh ruci i i minđuše, kao i upadljiva pink torba, koja je, takođe, papreno košta. Ako ste pomislila da je na Georgini potpuno običan stajling - prevarili ste se.

Georgina Rodrigez
foto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ronaldova supruga je podržala fudbalera u velikom zaokretu u karijeru, kada je odlučio da napusti Mančester junajted i to na neočekivan način - posle svog eksplozivnog intervjua sa Pirsom Morganom, u kome je kritikovao i klub i menadžera Erika ten Haga, a o tome su danima pisali svetski mediji.

1 / 7 Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

- Za mene je ovo sjajna prilika u fudbalu, želim da promenim mentalitet nove generacije. Niko nije znao, ali sada mogu da kažem, imao sam mnogo prilika u Evropi, mnogo klubova, u Brazilu, Australiji, SAD, čak i u Portugalu je bilo mnogo klubova koji su pokušavali da me dobiju. Ali, dao sam reč ovom klubu - zaključio je Ronaldo na ceremoniji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs