IMA SKORO 100 KG I OBUKLA JE POTPUNO PROVIDNU HALJINU: Ponosno ističe obline i ne haje za KRITIKE i uvrede zbog izgleda

Plus sajz manekenka Ešli Grejem našla se na meti kada se na nedavnom događaju pojavila u potpuno providnoj haljini.

Moda
13:26h Autor:
IMA SKORO 100 KG I OBUKLA JE POTPUNO PROVIDNU HALJINU: Ponosno ističe obline i ne haje za KRITIKE i uvrede zbog izgleda
Manekenka od 95 kilograma obukla providnu haljinu i pokazala sve, Foto: BERTRAND RINDOFF PETROFF / Bestimage / Profimedia

Ešli Grejem, jedna od najlepših plus size manekenki današnjice ponovo je jednim potezom napravila haos na mrežama i pokrenula lavinu komentara kada se na gala događaju u organizaciji časopisa "Time", pojavila u potpuno providnoj kreaciji.

Zavodljiva tolaleta načinjena je od svetlucave mreže, a manekenka je ispod nosila crni duboki veš, sačuvavši tako svoje najintimnije delove od raoznalih pogleda, a opet zagolicavši maštu svima.

Izgled je upotpunila elegantnim sandalama sa visokom potpeticom, i gotovo da nije bilo osobe koja se za njom nije okrenula.

Ešli već duže vreme nismo mogli da vidimo u zavodljivijem izdanju, a mora se priznati da je seksi kombinaciju iznela poput boginje, iako je bilo i onih koji su je prozivali da sa 95 kilograma ne bi trebalo da nosi ovako nešto.

Eški Grejem pokazala je da je puna samopouzdanja
Eški Grejem pokazala je da je puna samopouzdanja foto: Printscreen/instagram

Ona je još jednom pokazala da je negativni komentari ne dotiču i da obožava svoje telo i obline. Pravo je osveženje videti da postoje i oni koji ne haju za nametnute standarde lepote, već "dominiraju" sa svim onim što pojedinci smatraju neprihvatljivim.

Ešli se ne plaši da pokaže da nije savršena, ali da su harizma i vera u sebe puno bitniji od savršene figure.

1 / 7 Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs