papreno

KOLINDA MAMILA POGLEDE U "BEZOBRAZNO" SKUPOJ KOŠULJI: Postoji EMOTIVAN RAZLOG zbog kojeg je baš u njoj NAVIJALA

Kolinda Grabar Kitarović nosila je skupu košulju na Svetskom prvenstvu u Kataru i privukla veliku pažnju.

Moda
Autor:
KOLINDA MAMILA POGLEDE U "BEZOBRAZNO" SKUPOJ KOŠULJI: Postoji EMOTIVAN RAZLOG zbog kojeg je baš u njoj NAVIJALA
Kolinda Grabar Kitarović nosila skupu košulju u Kataru, Foto: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bivša hrvatska predsednica, Kolinda Grabar Kitarović oduvek je privlačila pažnju zanimljivim odevnim kombinacijama. Bodreći reprezentaciju Hrvatske na Svetskom prvestvu u fudbalu, na utakmici protiv Kanade pojavila se u narodnoj nošnji kojom je oduševila javnost.

Međutim, tu nije kraj iznenađenjima, budući da je na utakmici između Brazila i Hrvatske nosila Luj Viton mušku košulju, koja na sebi ima motive šahovnice, baš kao i hrvatska zastava.

Kolinda u narodnoj nošnji
Kolinda u narodnoj nošnjifoto: OZAN KOSE / AFP / Profimedia

Model je iz prošlogodišnje kolekcije, a dizajnirao ju je Virdžil Ablo, koji je preminuo prošle godine i to baš na jučerašnji dan. Budući da je Ablo bio veliki simpatizer hrvatskog dresa, nije ni čudo što ova košulja neodoljivo podseća na hrvatsku zastavu.

Široku crveno - belu košulju uparila je sa širokim, belim pantalonama, dok je kombinaciju zaokružila malim bisernim minđušama nalik na one koje je Kejt Midlton nasledila od princeze Dajane.

"Na uspomenu na legendarnog dizajnera Verdžila Abloa, velikog zaljubljenika u Hrvatsku i Vatrene, koji je preminuo tačno na današnji dan pre godinu dana, nosila sam njegovu košulju, nadahnutu hrvatskim kvadratićima. Hvala mu na tom predivnom poklonu", napisala je Kolinda u opisu fotografije.

Inače, cena ovog modela košulje bila je 1.350 dolara, međutim više je nema u prodaji na oficionalnom sajtu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs