BEZ GREŠKE

GLUMICA NAPRAVILA POMETNJU NA CRVENOM TEPIHU: Zbog ove haljine svi su gledali samo u nju! (FOTO)

Glumica je privukla veliku pažnju. Kada se ona pojavila sve ostale su pale u drugi plan

Moda
Autor:
GLUMICA NAPRAVILA POMETNJU NA CRVENOM TEPIHU: Zbog ove haljine svi su gledali samo u nju! (FOTO)
Foto: Profimedia

U Londonu je održana 24. po redu dodela Britanskih nezavisnih filmskih nagrada, a glamura na crvenom tepihu nije nedostajalo.

Dame su dale sve od sebe da ostave dobar utisak i zadive modne kritičare, a posebno se istakla Kejt Bekinsejl. Glumica je penila u beloj dugačkoj haljini sa plaštom i srebrnim rukavima. Ceo stajling je upotpunila visoko vezanom punđom, visećim minđušama i zanimljivom klač torbicom.

Osim savršenog stajlinga za koji je dobila čistu desetku, glumica je oduševila i savršenom figurom. Ona i u 48. godini izgleda perfektno, a na izgledu bi joj pozavidele i mnogo mlađe devojke.

Kejt Bekinsejl
foto: Profimedia

Jednom prilikom je otkrila da je tajna njene vitke linije redovan odlazak u teretanu. Osim što skida kilograme, na taj način se oslobađa i do sresa. Kejt vežba 3 do 4 puta nedeljno, kako joj obaveze dozvoljavaju i tako već godinama unazad.

"Naučila sam da slušam svoje telo i da mu dajem ono što mu je neophodno. Kada sam pod stresom to se odmah odrazi na moj fizički izgled, zato ništa ne prepuštam slučaju. Od napetih situacija se oslobađam tako što odem na trening. Nakon sat vremena se osećam preporođeno."

Kejt Bekinsejl
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs