Savršeni

7 HIT KOMADA ZA ZIMU: Atraktivni, udobni i topli, najlakši za kombinovanje! (FOTO)

Uz njih ćete biti kraljica zimskog stila

Moda
Autor:
7 HIT KOMADA ZA ZIMU: Atraktivni, udobni i topli, najlakši za kombinovanje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Biti u trendu ne znači nužno i žrtvovati udobnosti i toplotu. Za zimu 2021/2022 modni stručnjaci pronašli su način kako da se odeveni u najtoplije i najudobnije komade istaknete svojim stilom!

Ovo je sedam zimskih trendova koji će prema mišljenju modnih stručnjaka obeležiti zimu i s kojima ne možete pogrešiti!

1. Kaputi/jakne s dezenom

Dezeni su ove zime i te tako dobrodošli, pogotovo ako su deo ključnih odevnih komada poput kaputa i jakni. Dovoljan vam je jedan takav odevni predmet u ormaru da uvek pri ruci imate komad u kojem nećete proći neprimećeno.

2. Maksi pletivo

Nimalo ne čudi da će u zimskim mesecima biti popularno pletivo. Zapravo, sve drugačije bilo bi čudno. Ove zime posebno popularni biće maksi pleteni komadi koji će gotovo svaki deo vašeg tela zaštititi od hladnoće.

3. Svaki komad u zelenoj boji

Boja koja je obeležila jesen, nastaviće da dominira i zimskim modnim kombinacijama. Zbog kupovine bilo kojeg komada u nekoj od nijansi zelene nećete zažaliti.

4. Upečatljive puffer jakne

Puffer jakne i ove će godine biti jako popularne, a ako želite da budete u trendu biraćete modele koji su upečatljivi, bilo zbog boje ili uzorka.

5. Zanimljiva odela

Mnogi su se poslednjih meseci vratili na svoja radna mesta, a nakon više od godinu dana provedenih u kućnoj radnoj atmosferi lepo je ponovo oblačiti nešto drugačije od trenerke.

Odela ovde nastupaju kao odličan izbor ne samo za povratak na posao nego za bilo koju priliku koja će od vas zahtevati više od helanki, trenerke ili farmerki. Ako želite da budete u trendu, ali i imate nešto što ćete nositi godinama, dobro odelo je odlična investicija.

6. Bilo koji komad u smeđoj boji

Ako upečatljive, odvažne boje nisu vaša stvar i volite jednostavnije nijanse, razmislite o smeđoj boji. Komadima u smeđim nijansama zamenite bele i kremaste odevne komade.

7. Karirane suknje

Karirane suknje još su jedan komad koji će obeležiti modnu jesen. Kombinujte ih s kardiganima, sakoima, rolkama... Gotovo da nema pogrešnog izbora.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs