ZENDAJA

OVO JE MODA: Nova IKONA STILA nije odolela ovoj kombinaciji s genijalnim detaljima! (FOTO)

Perspektivna glumica i ikona stila, Zendaja, donela je novo značenje glamuru od glave do pete u sklopu londonske premijere iščekivanog Marvelovog filma

Moda
Autor:
OVO JE MODA: Nova IKONA STILA nije odolela ovoj kombinaciji s genijalnim detaljima! (FOTO)
Zendaja, Foto: Profimedia

U britanskoj prestonici ovog vikenda započela je svetska promo turneja filma 'Spider-Man: No Way Home', a njegove glavne zvezde, Tom Holand i Zendaja , ujedno su i u ljubavnoj vezi.

Prilikom susreta s predstavnicima sedme sile, 25- godišnja Zendaja još jednom je uspela da dokaže svoju titulu nove modne ikone.

ŠTA JE TO CIRKULARNA MODA I ZBOG ČEGA JE ONA NAJVAŽNIJI TREND DANAS? Uštedite novac, kupite kvalitetnije! (FOTO)

Zendaja
foto: Profimedia

Baš poput pop zvezde lejdi Gage, zvezda serije 'Euforija' svoje modne odabire prilagođava projektima koje promoviše, pa je tako u Londonu zablistala u kreaciji s potpisom britanskog brenda Aleksandra Mekvina.

Reč je o kombinaciji sivog, predimenzioniranog sakoa i čizama dramatičnog dizajna nalik helankama koje je, poput sakoa, krasilo mnoštvo kristala koji su dizajnom oponašali izgled lustera.

KAKO SE PARIŽANKE ZAISTA OBLAČE: Ovo je dokaz da je njima moda zaista u krvi! (FOTO)

Zendaja
foto: Profimedia

Baš kao za brojna vanserijska izdanja Zendaje na crvenom tepihu i za ovo se pobrinuo njen dugogodišnji stilista i bliski prijatelj Lou Roač, a spomenutu kombinaciju predstavljenu u nadolazećoj kolekciji brenda ovaj dvojac odlučio je da naglasi zanimljivim parom minđuša u formi paukove mreže.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs