ZENDAJA

BOGINJA SA CRVENOG TEPIHA: Spektakularna "mokra" haljina s Mostre o kojoj danas priča celi modni svet! (FOTO)

Na Filmskom festivalu u Veneciji održana je premijera epskog naučno-fantastičnog filma "Dune" u režiji Denisa Vilneva. Nova adaptacija kultnog romana Frenka Herberta okuplja sjajnu glumačku ekipu.

Moda
Autor:
BOGINJA SA CRVENOG TEPIHA: Spektakularna "mokra" haljina s Mostre o kojoj danas priča celi modni svet! (FOTO)
Zendaja, Foto: Profimedia

Timoti Šamalej, Zendaja, Havijer Bardem, Stelan Skarsgard, Oskar Ajzak, Rebeka Ferguson prisustvovali su svečanoj premijeri. Iako su svi zablistali na ovogodišnjoj Mostri, danas se najviše priča o Zendaji.

Nova miljenica sveta mode izgledala je fantastično u haljini modne kuće Balmain koja je rađena posebno za nju u njihovom pariškom ateljeu.

BEZ OVA DVA ODEVNA KOMADA NE SMETE DA DOČEKATE JESEN: Kombinujte ih na milion i jedan način, za stajling bez greške!FOTO

1 / 4 Foto: Profimedia

Haljina je inspirisana likom pustinjske ratnice Čani koju Zendaja glumi u filmu "Dune". Napravljena je od tanke kože zahvaljujući kojoj je kreativni direktor, Olivier Rousteing, uspeo da dobije vizuelni efekat mokrog materijala.

Boginja je stigla! Jako sam ponosan na ovu haljinu, napisao je modni dizajner na Instagramu. Glumica je haljinu nadopunila klasičnim salonkama u nijansi gotovo identičnoj boji haljine i nakitom luksuznog brenda Bulgari.

Kako vam se dopada izdanje lepe glumice?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs