Sasvim druga dimenzija

NIKAD NEĆETE POGODITI KO SE NALAZI ISPOD MASKE HANIBALA LEKTORA: Da li je ovo i vama bolesno? (FOTO)

Ovo je tako pomereno, čudno, ostavlja bez teksta...Da li je moguće da je ovo moda?

Moda
09:54h Autor:
NIKAD NEĆETE POGODITI KO SE NALAZI ISPOD MASKE HANIBALA LEKTORA: Da li je ovo i vama bolesno? (FOTO)
Foto: Profimedia

Kanje Vest (44) je primećen na DŽFK aerodromu u Njujorku sa protetičkom maskom na licu, tako da je ličio na belca.

Inače ova maska se nosi u slučaju strašnih opekotina ili deformiteta lica, ali reperu je poslužila kako bi se "pretvorio" u belca.

Svoj psiho izgled, reper je upotpunio crnim kačketom, sivim slušalicama, kožnom Balensijago jaknom, izbledelim farmerkama i čudnim čizmama do kolena.

Kada je fotografija obišla svet, komentari su bili da liči na Hanibala Lektora iz filma Kad jaganjci utihnu.

Kanje Vest
foto: Profimedia

Kanje Vest boluje od bipolarnog poremećaja i odbija da uzima lekove zbog čega često ima krajnje bizarne postupke: Kandidovanje za predsednika, plakanje pred masom na predizbornim govorima, brisanje Tviter naloga, Tvitovanja niza bizarnih objava i td.

Bipolarni poremećaj je bio i razlog razvoda od Kim Kardašijan, koja i dalje insistira da ostane u dobrim odnosima sa bivšim mužem, iako on radi sve da naruši taj odnos.

Ne možemo a da se ne zapitamo da li je ovo tihi rat između bivših supružnika Kardašijan - Vest? Naime, dok se Kim u javnosti pojavljuje prekrivena crnom tkaninom, od glave do pete, Kanje šeta obučen kao belac?!

Strani mediji javljaju da je Kanje promenio i ime i to zvanično. Sada se zove samo JE! Dok Kanje Vest odbacuje svoje prezime i ime, Kim se i dalje sa ponosom preziva Vest.

Kanje Vest
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs