pogledajte

KRALJICA LETICIJA U STAJLINGU KOJI MOŽEMO DA KOPIRAMO: Ona uvek kombinuje skupo i jeftino! (FOTO)

Ona je jedna od najbolje stilizovanih dama s kraljevskih dvorova, svoje kraljevske dužnosti u letnjim mjesecima Leticija često obavlja u dobitnoj modnoj kombinaciji sačinjenoj od laganih haljina i espadrila na platformu, za koju se i ovoga puta odlučila

Moda
Autor:
KRALJICA LETICIJA U STAJLINGU KOJI MOŽEMO DA KOPIRAMO: Ona uvek kombinuje skupo i jeftino! (FOTO)
Kraljica Leticija, Foto: Profimedia

Kraljica Letiicja dobro zna što joj dobro stoji pa po pitanju mode retko kad greši, a njen je stil savršena kombinacija skupocene dizajnerske odeće i svima pristupačnih komada često s potpisom poznatih španskih brendovakoje rado nose i naše zaljubljenice u modu.

Na sastanku s članovima španskog Udruženja protiv raka, 48- godišnja kraljica osvanula je u izdanju stvorenom od starih favorita iz ormara. Njenim novim stajlingom dominirao je model elegentne haljine od tvida naglasivši je braon kožnim kaišem, a spomenutu haljinu već je imala priliku da nosi.

JOŠ DUGO JOJ NIKO NEĆE NI PRIĆI: Ova žene šeta najekskluzivnije i najskuplje modne komade, direktno sa modnih pista!FOTO

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Uz nju je iskombinovala svoje omiljene askesoare i obuću – belu torbu na rame brenda Furla i bezvremenske espadrile u luksuznoj boji konjaka.

NAUČITE TRIK OD ODRI HEPBERN I KERI BREDŠO: Letnji trend koji će spasiti vašu frizuru u svakom momentu! (FOTO)

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Ovoj klasičnoj obući kraljica Leticija često pribegava u letnjim mesecima i sada je i kao i uvek njen stajling inspiracija koju možemo da iskoristimo kada uklapamo komade.

Kako vam se dopada ovaj stajling lepe kraljice?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs