pogledajte

HALJINA DO PODA, VRTOGLAVE ŠTIKLE: Letnji stajling Dženifer Lopez je čista desetka! (FOTO)

Dženifer Lopez uvek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama – bez obzira na to pozira li na crvenom tepihu u glamuroznoj kreaciji slavnog dizajnera ili je uhvaćena objektivnom fotoaparata u ležernom izdanju u obavljanju svakodnevnih sitnica.

Moda
Autor:
HALJINA DO PODA, VRTOGLAVE ŠTIKLE: Letnji stajling Dženifer Lopez je čista desetka! (FOTO)
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Latino diva snimljena je i prilikom dolaska u svoju kancelariju u Los Anđelesu u vrlo romantičnoj letnjoj kombinaciji koja je privlačila mnoge poglede. Za odlazak na posao odabrala je dugu maksi haljinu s interesantnim dezenom u ružičastoj boji. Dženifer Lopez nosila je Valentino haljinu do poda s dugim rukavima napravljenu od lepršavog materijala A-kroja koja naglašava struk i bokove.

Zbog dužine poruba taj odevni komad treba pažljivo ukombinovati s obućom jer se za njega može vrlo lako zapeti, a potom pokidati materijal i/ili spotaknuti se i pasti.

ĆERKA KLINTA ISTVUDA KRČI SVOJ PUT KA ZVEZDAMA: Zavodljivim izdanjem osvojila Njujork! (FOTO)

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Iako je američka pevačica i glumica odabrala verojvtno najriskantnije sandale za kombinovanje s maksi haljinom – platforme otvorenih prstiju s vrtoglavom blok-potpeticom – u njima se kretala bez većih problema.

Dženifer Lopez izdanje je zaokružila s nekoliko interesantnih komada nakita, sunčanim naočarima predimenzioniranih okvira i torbicom luksuzne italijanske modne kuće Valentino.

Kako se vama dopada poslednje izdanje poznate pevačice i glumice?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs