ODELO BEZ GREŠKE

CRNO-BELO-CRVENO: Ema Stoun je dokaz da je ova kombinacija uvek dobitna! (FOTO)

Kako proces vakcinacije napreduje, tako se život u pojedinim zemljama polako vraća u poznate tokove… Tako se, na radost svih ljubitelja sedme umetnosti, u Americi ponovo održavaju razne filmske svečanosti, kojih smo se uželeli.

Moda
Autor:
CRNO-BELO-CRVENO: Ema Stoun je dokaz da je ova kombinacija uvek dobitna! (FOTO)
Ema Stroun, Foto: Profimedia

Naravno, i dalje su na snazi mere predostrožnosti, što se ipak ne odražava previše na glamuroznu atmosferu.

Nedavno smo tako u sklopu dodele Oskara imali priliku da vidimo zvezde na crvenom tepihu, što je veliki pomak u odnosu na prošlogodišnje izdanje. Našu pažnju danas usmeravamo na jedno konkretno ostvarenje, tačnije premijeru filma Cruella, sa Emom Stoun u glavnoj ulozi – nadamo se da ste raspoloženi da vidite za kakvu kreaciju se ova dama tom prilikom odlučila!

BOLJI STAJLING ODAVNO NISMO VIDELI: Megan Foks zablistala u crvenom odelu! (FOTO)

Ema Stoun
foto: Profimedia

Napokon je došao trenutak da film o Diznijevoj junakinji Krueli de Vil, odlučnoj da pomrsi konce dalmatincima, ugleda svetlost dana. Premijera je održana u Los Anđelesu, a Ema Stoun zablistala je u elegantnom odelu, i to samo dva meseca nakon porođaja. Reč je o kombinaciji boja nalik onoj koju je ponela na setu, odnosno crno-belom kontrastu uz primesu crvene. Mi možemo samo da pohvalimo glumičino šik izdanje, koje lako možemo iskopirati pomoću komada koje već imamo u garderoberu, budući da bela bluza i crno odelo spadaju u domen klasike.

Sa crno-belom varijantom nikada nema greške, zar ne?

Odelo je nastalo u ateljeu Luj Viton, čije je glumica zaštitno lice. U osnovi je jednostavno, ali ga krase zlatni detalji, kako na sakou, tako i na pantalonama. Romantična bela košulja sjajno je upotpunila donekle mušku estetiku. Celokupan utisak zaokružen je detaljima u crvenoj boji, svetlucavom šminkom i talasastom kosom sa razdeljkom na stranu.

Kako se vama dopada ovo izdanje popularne riđokose glumice?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs