pogledajte

Fendijeva raskošna modna revija prkosi pandemiji: Kejt Mos i njena ćerka Lila zablistale zajedno na pisti! (FOTO)

Prva revija dizajnera Kima Džounsa za modnu kući Fendi odvila se u doba restrikcija zbog korona virusa, uprkos tome po pariškoj pisti prošetala su mnoga poznata imena ‘stare‘ i ‘nove‘ garde supermodela, a svu pažnju uzele su majka i ćerka Mos.

Moda
Autor:
Fendijeva raskošna modna revija prkosi pandemiji: Kejt Mos i njena ćerka Lila zablistale zajedno na pisti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Poznata majka i njena ćerka koja joj je slika i prilika zajedno su nosile kreacije modne kuće Fendi u Parizu - Kejt Mos (47) i njena ćerka Lila (18) oduševile su u srebrnim kreacijama dizajnera Kima Džounsa kojem je ovo prva revija za tu modnu kuću.

Kejt je zabljesnula u raskošnoj satenskoj večernjoj haljini, metalik srebrne boje, a njena ćerla Lila oduševila je u dvoslojnoj prozirnoj kreaciji ukrašenoj mnoštvom perlica.

Nije stao do poslednjeg daha: Telohranitelj Karla Lagerfelda otkrio sve o poslednjim danima slavnog dizajnera!

Kejt Mos
foto: Profimedia

U ovoj pandemijskoj reviji iz modne kuće Fendi kreativno su doskočili problemu i staklom fizički odvojili sve modele - uz pistu postavljene su ogromne prozirne kutije oblikovane u slova Fendi. Nakon što su modeli prošetali pistom svaki od njih smestio se u svoju zasebnu ‘kućicu‘.

Kejt Mos
foto: Profimedia

Kejt i Lila bile su izuzetak, jer su u svojoj bile zajedno, budući da pripadaju istom domaćinstvu.

Kejt Mos
foto: Profimedia

Brojna poznata imena na pisti

Na raskošnoj reviji majka i ćerla Mos nisu bile jedina poznata imena koja su predstavila novu kolekciju. Naomi Kembel blistala je u srebrnoj kreaciji s plaštom.

Ništa manje raskošna nije bila ni njihova koleginica iz vremena supermodela Kristi Tarlington, koja je na sebi imala svečano žensko odelo s plaštom.

1 / 4 Foto: Profimedia

Staroj gardi pojačanje je pružila i glumica Demi Mur, obučena u crno odelo - retka kreacija u ovoj kolekciji koja se odlikuje materijalima u nijansama srebrnih i zlatnih metalik materijala.

Od mlađe generacije poznatih modela tu su bile Kara Delavinj i Bela Hadid. Prva u srebrnom odelu, mermernog dezena, a druga u haljini i nežnim plaštom od prozirnog tila.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs