Za moderne dame

7 vodećih trendova za jesen 2020: Dočekajte septembar sa stilom! (FOTO)

Većinu hit jesenjih komada možda već imate

Moda
11:39h Autor:
7 vodećih trendova za jesen 2020: Dočekajte septembar sa stilom! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Modna jesen donosi neke već dobro poznate komade, boje, krojeve i dezene. U modu se vraćaju kožne jakne (i one od veštačke kože), karirani komadi, nabrane haljine i odeća u najstrastvenijoj boji.

Pogledajte koji će to biti hit modni komadi za nadolazeću jesen - većinu možda već imate u ormaru!

1. Kožne jakne i kaputi

Kakva bi to modna jesen bila bez kože? Uz klasične jakne do struka, ove godine će biti popularni i duži kaputi koji se odlično kombinuju uz gležnjače i farmerke, ali i svečanije haljine i čizme.

5 hit frizura za jesen 2020: Dobrodošle šezdesete! (FOTO)

2. Bež boja

Neutralne nijanse u boji bele kafe i ove jeseni će zavladati ulicama. Nosiće se sve od suknji i topova u ovoj nijansi do toplih kardigana, kaputa ili čizama.

3. Nabrane haljine

Jesenjim modnim kombinacijama dominiraće drapirane haljine, topovi i bodiji koji ističu ženske atribute. Posebno će biti popularne nabrane haljini mini i midi kroja.

4. Karirani dezen

Jesen je nemoguće zamisliti bez kariranih košulja od flanela. Ali, ove godine karirani dezen ulazi u sve domene. Nosiće se karirani topovi, pantalone, suknje, haljine, kaputi, modni dodaci... Sve će biti u duhu kockica!

10 klasičnih odevnih komada bez kojih ne možemo da živimo: Kada njih imate uvek ste skockane tip top! (FOTO)

5. Haljine na pantalone

Ove jeseni eksperimentiraće se i sa nošenjem haljina na pantalone. Ali, ovaj eksperiment neće obuhvatati samo "sigurne" modne kombinacije mini haljina i uskih pantalona, već i nešto hrabrije poteze.

6. Crvena boja

Uz neutralne nijanse na jesen će se izvrsno kombinovati najstrastvenija boja u paleti – crvena. Ulice će se zacrveneti izborom atraktivnih suknji, haljina, džempera i drugih odevnih komada u toj boji.

Proverena modna kombinacija: U ovakvom autfitu izgledaćete bar 5 kg mršavije! (FOTO)

7. Predimenzionirani sakoi

Predimenzionirani sakoi nastavljaju da se nose i ove jeseni. Iako se ovaj odevni komad najčešće povezuje s poslovnim izdanjima, ući će i u street style kombinacije, a posebno će biti popularno kombinovanje s kratkim topovima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs