Najpopularnije

5 hit frizura za jesen 2020: Dobrodošle šezdesete! (FOTO)

Najlepši trendovi 60-ih i 70-ih ponovo se vraćaju na modni tron

Nega
Autor:
5 hit frizura za jesen 2020: Dobrodošle šezdesete! (FOTO)
Brižit Bardo, Foto: Profimedia

Kada se leto završi, mnoge žene se odlučuju da urade nešto sa kosom, malo zbog promene, a malo i zbog oporavka od letnjih vrelina, kada je kosa izložena štetnim faktorima poput UV zračenja.

kako je frizura izuzetno važan faktor za celokupan izgled, odluku o promeni ne treba donositi danas za sutra, pa je možda već sad idealno vreme da proverite kakve fizure će se nositi na jesen i odlučite koja je za vas najbolja.

1. Slojevita šag frizura iz 70-ih

Frizura koja će prema rečima stručnjaka biti najpopularnija ove jeseni je verzija popularne frizure iz 70-ih koja uključuje šiške i slojevito ošišanu, pomalo razbarušenu kosu koja bez previše napora izgleda glamurozno.

Kombinacija pramenova koji uokviruju lice i slojevito ošišana kosa osiguravaju volumen. Takođe, ova frizura se lako održava.

Kejt Midlton uvek ima besprekornu kosu: Stilista slavnih otkrio u čemu je tajna njene savršene frizure!

2. Odvažne šiške

Jesen je sezona šiški, a u obzir dolaze one koje prekrivaju čelo i one na stranu. Najpopularnije će biti one u stilu zvezda ih 1960-ih poput Brižit Bardo. Te šiške, prema rečima stručnjaka, stoje svakom obliku lica.

foto: Profimedia

3. Bob sa oštrim rezom

Naravno da ni ova jesen neće proći bez jedne od najpopularnijih frizura proteklih nekoliko godina. Veličanstveni bob uvek je tu, a verzija koja će se nositi ove jeseni je bob s oštrim rezom. Precizan rez i dužina do vilice biće veliki hit, ali sigurni smo da će i druge verzije boba imati svoje mesto među jesenjim frizurama.

Ove frizure dodaju i do 10 godina: 3 greške u stilizovanju kose zbog kojih izgledate starije! (FOTO)

4. Piksi

Ljubiteljke kratke kose i ove jeseni neće pogrešiti ako se odluče za piksi frizuru. Ako vam treba inspiracija, pogledajte kako je tu frizuru nosila retro ikona Mija Farou, a zahvaljujući slojevima volumen neće izostati ni kod ove frizure.

foto: Profimedia

5. Klasična frizura do ključne kosti

Kosa ošišana na dužinu do ključne kosti koja uokviruje lice klasik je koji ostaje popularan i u nadolazećem razdoblju. Radi se o frizuri idealnoj za sve žene koje žele da imaju kraću, ali ne prekratku kosu. Ključ ove frizure je u njenoj jednostavnosti. Odlikuju je mekani krajevi i slojevi kojima se postiže volumen.

Najbolja domaća maska za kosu koju ćete ikada probati: Vraća sjaj i najoštećenijoj kosi i podstiče rast! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs