nega kose

Kejt Midlton uvek ima besprekornu kosu: Stilista slavnih otkrio u čemu je tajna njene savršene frizure!


Za koju god da se frizuru odluči, Vojvotkinja od Kembridža uvek ima savršeno sređenu kosu koja izgleda sređeno, uredno i lepo

Nega
10:06h Autor:
Kejt Midlton uvek ima besprekornu kosu: Stilista slavnih otkrio u čemu je tajna njene savršene frizure!
Foto: Profimedia

Kejt Midlton (38) uvek izgleda besprekorno gde god da se pojavi i pleni pažnju.

Njeni modni stajlinzi su definicija poslovne elegancije, a frizura joj je uvek savršena.

Čak i tokom karantina zbog korona virusa, kosa Vojvotkinje od Kembridža je blistala. U čemu je tajna?

Poznati stilista slavnih Džejms Džonson objašnjava da je ključ najpre u redovnoj nezi, kao i u tome što jednostavne frizure koje preferira možemo i sami brzo da napravimo, a vrlo su praktične jer odlažu pranje kose za bar jedan dan.

On kaže kako blage talase kakve neguje Vojvotkinja od Kembridža nije teško napraviti u kućnoj varijanti. Prema njegovom mišljenju idealan izbor za Kejt je polurep jer joj ta frizura ističe jagodice i može uspešno da sakrije izrastak.

Žuta je definitvo njena boja: Kejt Midlton ponovo oduševila modnim izborom! (FOTO)

foto: Profimedia

"Sve te frizure ne zahtevaju posebnu veštinu oblikovanja kose. Svakako, koristite se okruglom četkom prilikom feniranja. Bitno je da vam je kosa zdrava i hidrirana, a na krajeve uvek stavite malo seruma", savetuje Džejms.

On je dao još nekoliko korisnih saveta koji će vam pomoći da vam kosa izgleda kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona.

"Kada isfenirate kosu, uvijte je uz pomoć figara ili pegle za kosu, a zatim pažljivo raščešljajte talase, u najboljem slučaju prstima. Pre uvijanja, nemojte zaboraviti da nanesete sredstvo za zaštitu kose od UV zračenja.Svima savetujem da u situacijama kada nisu u mogućnosti da posete frizera zamaskiraju koren sprejom u boji ili formulom na bazi mineralnog pudera za prikrivanje izrastka, te koriste suvi šampon koji je odlično rešenje za volumen", zaključio je Džonson.

Naučite kako da pravilno nanesete korektor: Ovako ga treba naneti za efekat svežeg izgleda i pokrivenost nepravilnosti!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs