vandži i šu

Stilozovani od glave do pete u devetoj deceniji: Od ostavljenih stvari u perionici prave savršene modne kombinacije!

Jedan stariji bračni par iz Tajvana pokazuje da ulazak u pozne godine ne znači nužno i manje vođenje računa o svom modnom stilu. Njima, eto, polazi za rukom da i dalje izgledaju šik, i to u svojoj devetoj deceniji!

Moda
Autor:
Stilozovani od glave do pete u devetoj deceniji: Od ostavljenih stvari u perionici prave savršene modne kombinacije!
Foto: Printscreen Youtube / 00Fast News

Vandži (83) i Šu (84) su inače vlasnici perionice veša, a upravo zahvaljujući toj činjenici oni su u prilici da prave originalne modne kombinacije, koje impresioniraju sve one koji drže do stila. Oni, naime, nose odeću ljudi koji su je ostavili kod njih za pranje, a onda se nisu vratili po nju. Neki od ovih odevnih komada su stari i po nekoliko godina, a ima i onih koji su u perionici duže od jedne decenije.

Budući da nisu vezani za trendove, kao mnogi mladi ljudi, Vandži i Šu imaju potpunu slobodu da odevne komade iz različitih era kombinuju na nesvakidašnji način. Oni, međutim, nemaju samo dobar ukus, već i znaju kako da nose datu odeću i poziraju za fotografisanje.

U to se možete uveriti pregledom njihovih fotografija u našoj galeriji, a kada to uradite postaće vam jasno zbog čega ovaj tajvanski bračni par ima više od 110.000 pratilaca na Instagramu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs