NE VOLI DA ŠTEDI

Bahata Megan na garderobu potrošila više od milion funti u protekloj godini: Ovo su njena najskuplja izdanja! (FOTO)

Skromnost joj nije jača strana

Moda
16:09h Autor:
Bahata Megan na garderobu potrošila više od milion funti u protekloj godini: Ovo su njena najskuplja izdanja! (FOTO)
Foto: Profimedia

Megan Markl je poznata po tome što voli skupe komade, a prema pisanju britanskih medija, prošle godine je potrošila više od milion funti na garderobu i obuću.

Ona se trudila da se svaki put pojavi u novoj odevnoj kombinaciji i tako zadivi modne stručnjake, a nije štedela ni najmanje. Za razliku od Kejt MIdlton koja je pozanta po svojoj skromnosti Meganje njena sušta suprotnost.

U britansku kraljevsku porodicu, Megan je službeno ušla kraljevskim venčanjem i to u velikom stilu. Na toj ceremoniji nosila je dve venčanice. Prva sa potpisom modne kuće Živanši koja se procenjuje se na oko 200 hiljada funti, a u kombinaciji s cipelama i nakitom spomenuta cifra pedostigla je 337 hiljada. Drugu venčanicu u kojoj je prošetala delo je britanske dizajnerke, a vrednost se prcenjuje na 60 hiljada funti.

Na muci se poznaju junaci: Penelope Kruz pomaže Španiji u borbi protiv virusa! (FOTO)

foto: Profimedia

Ni ostala javna pojavljivanja, kraljevsku porodicu nisu koštala mnogo manje. Njena ljubav prema dizajnerskim komadima i lepoj garderobi je zaista velika, a ovo su najskuplje kombinacije koje je nosila tokom protekle godine.

1 / 13 Foto: Profimedia

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs