Pun pogodak

Megan se utegla u kožnu suknju: U crvenom od glave do pete, pravac za okrugli sto! (FOTO)

Isti upečatljivi komad nosila je juče kraljica Leticija

Moda
Autor:
Megan se utegla u kožnu suknju: U crvenom od glave do pete, pravac za okrugli sto! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl danas je prisustvovala diskusiji za okruglim stolom u palati Vindzor, čija je tema bila jednakost među polovima.

Za poslovni sastanak bivša glumica je odabrala crvenu kožnu pensil suknju sa potpisom modne kuće Hugo Bos, koju je, inače, juče nosila španska kraljica Leticija tokom posete Južnoj Koreji.

Plemstvo iz celog sveta na krunisanju japanskog cara: Kraljica Leticija lepša nego ikad! (FOTO)

Za razliku od Leticije koja se odlučila da efektnu crvenu suknju uklopi sa belom košuljom, Megan je odlučila da danas bude u crvenom od glave do pete, pa je uz kožnu suknju ponela nešto tamniju bluzu i salonke sa visokom štiklom u identičnoj nijansi.

Ako želite da ostavite dobar utisak obucite se kao ona: Bruk Šilds (54) očarala sve prisutne besprekornim stajlingom! (FOTO)

foto: Profimedia

Kosu je podgla u punđu, što je bila lepa i uočljiva promena, budući da vojvotkinja uglavnom pušta da joj kosa slobodno leprša u ležernim talasima.

foto: Profimedia

Tip top sređenu Megan u Vindzor je dovezao suprug princ Hari, i to u električnom automobilu, koji je privukao pažnju svih prisutnih, pa se vojvotkinja našalila kako joj je muž potpuno "pokvario zabavu i automobilom i svojim prisustvom".

Nakon malo smeha i srdačnog pozdravljanja sa ostalim učesnicama diskusije, Megan se zaputila za okrugli sto i objasnila otkud Hari na sastanku.

Šta sve ima Nikolas Kejdž: Ono što je on kupio, ni jedna normalna osoba ne bi poželela!

foto: Profimedia

"Ako govorimo o jednakosti polova, što je tema kojom se aktivno bavim već duže vreme, mislim da ovaj razgovor ne treba da se održi bez učešća muškaraca. Zato mislim da je potpuno razumljivo da nam se Hari pridruži", istakla je Megan.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs