OBE DAME SU OSTALE VERNE SVOM STILU

Svaka lepa i otmena na svoj način: Leticija i Kejt blistale na prvom zajedničkom javnom druženju! (FOTO)

Kejt i Letisija do sada nikad nisu bile fotografisane zajedno pa je njihov susret razveselio sve ljubitelje kraljevske mode.

Moda
Autor:
Svaka lepa i otmena na svoj način: Leticija i Kejt blistale na prvom zajedničkom javnom druženju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Britanska kraljica Elizabeta II imenovala je španskog kralja Felipea VI posebnim vitezom najstarijeg britanskog viteškog reda – Reda podvezice, koji je 1348. godine osnovao britanski kralj Edvard III.

Nakon ceremonije u kapeli Svetog Jurja koja se nalazi u dvorcu Vindzor, održana je i misa na kojoj su se okupili brojni pripadnici evropskih kraljevskih porodica.

Među njima je, očekivano, bila i španska kraljica Letisija, koja nije mogla da propusti ovaj važan događaj u životu svog supruga. Njen dolazak u Vindzor posebno je oduševio "modne sladokusce" jer se kraljica Letisija u javnosti pojavila sa vojvotkinjom od Kembridža, Kejt Midlton.

Počela je najveća britanska proslava u godini: Kejt dominira u žutom, veliki povratak Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

Kejt i Letisija do sada nikad nisu bile fotografisane zajedno pa je njihov susret razveselio sve ljubitelje kraljevske mode.

Jednostavno, a sofisticirano: Kraljica Leticija u haljini na preklop koju treba da ima svaka dama! (FOTO)

foto: Profimedia

Po mišljenju mnogih, Letisija je svojim stilom odavno nadmašila Kejt jer je titula kraljice nije sprečila u tome da eksperimentiše sa modom, a pritom u svakoj situaciji bude primereno odevena. S druge strane, Ketrin kritičari uglavnom zameraju upravo to što često preferira staromodnije i konzervativnije krojeve čak i u prilikama kada "dress code" to ne zahteva od nje.

Kejt potpuno razočarala, Ivanka Tramp ikona stila, Melaniji nema ravne: Najbolji modni momenti iz Bakingemske palate! (FOTO)

foto: Profimedia

Kejt se za ovu priliku odlučila za belu kaput-haljinu dizajnerke Ketrin Voker čije kreacije najčešće nosi na ovakvim događajima. Kombinovala ju je sa crnim šeširom Silvije Flečeri i crnim štiklama modne kuće Prada.

Letisija se odlučila za haljinu španskog modnog brenda Čerubina. Zatvoreni beli model pod nazivom "Didi" sa crnim "prskanim" uzorkom inspirisan modom kasnih 70-ih i 80-ih godina, upotpunila je štiklama Manola Blanika i vrlo elegantnim debljim rajfom ukrašenim cvetnom aplikacijom i velom koji je u ovo izdanje uneo i dašak glamura.

Svi su gledali samo u nju: Lepa kraljica Leticija zablistala u uskoj suknji! (FOTO)

foto: Profimedia

Taj utisak dodatno je pojačao odabir nakita – dijamantnih naušnica i broša koji je Leticija pozajmila iz španske kraljevske riznice.

Kraljica Leticija je pojam elegancije: Crvena je definitivno njena boja! (FOTO)

foto: Profimedia

Obe dame ostale su verne svom stilu u ovoj prilici. Kejt je odabrala proverenu kombinaciju i dizajnerku, dok je Leticija odabrala netipičnu haljinu i opet malo pomerila granice kraljevske mode.

Po uzoru na jetrvu Megan: Kejt Midlton golih ramena i u opasno visokim štiklama! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs