Fatalna žena

Seksi teget saten za crveni tepih: Karla Bruni (51) je s godinama sve seksepilnija! (FOTO)

Sve oči su sinoć bile uprte u bivšu Prvu damu Francuske!

Moda
Autor:
Seksi teget saten za crveni tepih: Karla Bruni (51) je s godinama sve seksepilnija! (FOTO)
Foto: EPA / Julien Warnand

Najkontroverznija prva dama moderne istorije, Karla Bruni, pojavila se sinoć na drugoj večeri Kanskog filmskog festivala i dokazala da joj godine ne mogu ništa!

Ona je na projekciju filma Les miserables došla u teget haljini od satena, koja je sezala do poda, ali je nežni materijal i duboki šlic istakao sav seksepil koji Karla nosi u sebi i koji s godinama ne jenjava.

Elegancija u belom: Bivša prva dama Francuske pokazala šta je stil! (FOTO)

foto: EPA / Julien Warnand

Pored brojnih holivudskih zvezda poput Džulijen Mur, El Fening, Amber Herd, i ostalih zvezda koje su sinoć prošetale crvenim tepihom, Karla Bruni je ostavila možda čak i najupečatljiviji utisak svojim pojavljivanjem.

Karla Bruni-Sarkozi (50) skinula 10 godina sa lica: Trik za kojim će svaka žena poludeti! (FOTO)

foto: EPA / Julien Warnand

U elegantnoj satenskoj asimetričnoj haljini koju potpisuje brend Celine, supruga Nikolasa Sarkozija se ponovo odlučila za jednobojnu haljinu, kao i na prošlogodišnjem Kanskom festivalu.

Nakon što je pozirala ispred fotografa, 51-godišnjakinja je razmenila nekoliko reči sa Pjerom Leskureom, predsednikom filmskog festivala u Kanu, a zatim je zauzela mesto u Palati povom projekcije filma Les Miserables.

Ko se sve zabavljao sa supermodelima 90-ih: Karla Bruni izazvala skandal! (FOTO)

foto: EPA / Julien Warnand

Nema sumnje da je ovaj veličanstveni događaj utešio Karlu Bruni nakon što je pre nekoliko dana propustila još jednu ključnu modnu noć. Bivša manekenka je objasnila na svom Instagram profilu da ne može da prisustvuje Met Gala reviji u Njujorku jer joj haljina nije odgovarala.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs