Zanimljiva kombinacija

Mlađe je slađe: Zašto su mlađi muškarci bolji od vaših vršnjaka?

Bez obzira na to da li je vaš partner mlađi samo nekoliko godina ili deceniju i više, mlađi muškarac je ponekad jako dobar izbor, a evo i zašto
Ljubav i zavođenje
06:04h Autor:
Mlađe je slađe: Zašto su mlađi muškarci bolji od vaših vršnjaka?
Foto: Shutterstok

Postalo je sasvim normalno da stariji muškarci često "padaju" na mlađe žene, ali to se ne odnosi i na obrnutu situaciju. Bez obzira na to da li je vaš partner mlađi samo nekoliko godina ili deceniju i više, mlađi muškarac je ponekad jako dobar izbor, a evo i zašto.

Ima više energije

Ako imate preko 30 godina, verovatno ste se već susreli s muškarcima koji imaju sve manje energije. To je sasvim prirodno, kao što je i prirodno da mlađi muškarac pršti od energije. Ako vam fali neko ko je uvek spreman za akciju, mlađi muškarac je idealni izbor.

Zašto mlađi muškarci više vole seks sa starijim ženama pročitajte OVDE.

Nije ciničan

Barem ne onako kako znaju da budu stariji muškarci. Njegov pogled na svet je još uvek pomalo detinjast, a upravo to je ono što nam ponekad treba.

Želi da vas zadovolji

Ako je mlađi, očekivaće da vi imate visoke standarde, pa će nastojati da vas zadovolji na najbolji mogući način. To znači da će biti nesebičan u krevetu, što stariji muškarci često zaboravljaju da budu.

Žene u pedesetim su seksi, mlađi muškarci ih obožavaju! OVDE saznajte više o tome.

Slušaće vaše savete

Stariji muškarci već imaju mišljenje o svemu, a navike im često ne dopuštaju da to mišljenje i promene. Mlađi tip će biti otvoren za diskusiju, a i lakše će vas poslušati jer će znati da imate više iskustva.

OVDE pročitajte da li je veza između starije žene i mlađeg muškarca tabu ili normalna stvar.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs