Pokreti koji govore

Šta vam poručuje njegov govor tela?

Žena provodi sate pokušavajući da dešifruje šta je on hteo da kaže, a dovoljno je da samo rastumači u koje neverblane signale joj je slao
Škola sexa
19:16h
Šta vam poručuje njegov govor tela?

Bez obzira da li ste se tek upoznali ili ste godinama u vezi, neretko će njegovo telo reći mnogo više nego što želi da znate. Posebnu pažnju na govor tela potrebno je obratiti kada ste na nekom od prvih sastanaka ili kada ne možete da se složite oko nečega.

Gornji deo tela okrenut ka vama

Bez obzira da li gleda TV, čita novine ili gleda u nebo, ukoliko je njegov torzo usmeren ka vama, vi ste najvažniji deo prostorije i njegovih misli. Na ovo posebnu pažnju obratite na prvom sastanku, biće vam jasno da li će doći dosledećeg.

Polusomeh

Zgodni frajer vas značajno gleda, polovično se osmehujući. Očigledno je da flertuje sa vama, ali on jednostavno ne želi ništa ozbiljno. Njegovo lice je podeljeno, što prema ekspretu za govor tela Peti Vud (Patti Wood) znači da nešto krije.

Podignute obrve

Kada muškarac ugleda nešto što mu se dopada, obrve se automatski podižu pa spuste, gotovo kao u crtanim filmovima. Takođe on istovremeno naobra čelo, ali se sve ovo dešava u deliću sekunde, te je potrebno mešto više da mu pogled ne bi odlutao.

Dodiruje kaiš ili džep na pantalonama

Ukoliko na bilo koji način skreće pažnju na određen deo tela, tačnije na onaj deo oko njegovog penisa, jasno je da vas želi. Muškarci ovo rade podsvesno, te ovaj pokret puno znači stidljivijim frajerima.

Dug i prodoran pogled

Održavanje dubokog pogleda duže od 5 sekundi nije prirodan već smišljen čin. Iako ste ga možda očarale, postoji mogućnost i da se poigrava sa vama. Ova tehnika zavođenja je uobičajena, a da li ćete zažaliti jutro posle, to ne znamo.

Stopala okrenuta jedno ka drugom

Ova poza govori da je pomalo nesiguran i zbunjen. Ukoliko vidite muškarca u baru da vas iz prikrajka posmatra sedeći ili stojeći u ovom položaju, potrebno mu je malo ohrabrenja.

Osmehuje se gornjom usnom i pokazuje prednje zube

On nije opušten, što ne znači da mu se ne dopadate, već je verovatnije da nije spreman za romantičnu vezu.

Stoji sa razdvojenim nogama

Biološki i antropološki gledano, ako muškarac pred vama stoji sa raširenim nogama i karlicom blago nagnutom prema vama, nema pojma da vam šalje jasan znak da mu se dopadate. Većina muškaraca nije svesna da ovo čini, što samo ide ženama u korist.

Oblizuje se

Poput gladne životinje, muškarac koji vidi ženu koja mu se dopada će početi da liže usne. Da li ćete zadovoljiti njegovu glad je potpuno na vama, jer ga imate u šaci.

Širok osmeh

Iskren, širok osmeh je jedan od najjasnijih znakova da mu se dopadate toliko da je na pragu da padne na kolena.

Sedi na rukama

Ukoliko muškarac sedi na rukama, što priznaćete nije baš najprijatniji osećaj, znači da se suzdržava. On trenria samodisciplinu, jer ne želi da kaže previše, da vas naljuti, uplaši ili otkrije previše osećanja.

Stegnute pesnice

Ovu svađu nećete dobiti, te je možda bolje damlo popustite. Stisnute pesnice su znak da je besan, razjaren. Lako bi mogao da uradi ili kaže nešto zbog čega će kasnije zažaliti, posebno ako nastavite da ga nervirate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs