Čudna veza

Loš odnos sa majkom uzrokuje probleme sa erekcijom!

Muškarci koji nisu imali najbolji odnos s majkom tokom svog detinjstva, imaju i veću verovatnoću da pate od problema s erekcijom, otkrilo je nedavno istraživanje
Škola sexa
23:34h Autor:
Loš odnos sa majkom uzrokuje probleme sa erekcijom!
Foto: Shutterstock

Ako je ikada vaš partner imao problema sa erekcijom, njegova mama mogla bi da bude jedan od krivaca.Muškarci koji nisu imali najbolji odnos s majkom tokom svog detinjstva, imaju i veću verovatnoću da pate od problema s erekcijom, otkrilo je nedavno istraživanje objavljeno u časopisu Journal of Sexual Medicine.

OVDE pročitajte 6 činjenica o penisu koje niste znali - bio je pokriven bodljama!

Još jedno u nizu istraživanja sprovedeno je na Čarls univerzitetu u Pragu na 960 muškaraca. Oni su bili zamoljeni da otkriju dob kada su se prvi put zaljubili i kakav je bio njihov odnos s majkom tokom odrastanja. Muškarci su bili ispitani i o različitim problemima sa svojim "ponosom", kao što je npr. prerana ejakulacija, kao i tipično trajanje njihovog seksualnog odnosa.

Istraživače je zanimalo koji psihološki faktori mogu da utiču na probleme s erekcijom. Rezultati su pokazali sledeće: loš odnos i prvo pravo zaljubljivanje u starijem dobu bili su povezani i s učestalijim seksualnim disfunkcijama. Štaviše, muškarci koji su otkrili da se nikada nisu zaljubili, imali su još veće šanse za isti scenario, pa je za njih bilo verovatnije da im seksualni odnos traje u proseku 1 minut. Naravno da ovo istraživanje ne dokazuje nikakvu uzročnost, ali rezultati su bili i više nego zanimljivi.

Kako muškarca otkriva njegov odnos s majkom saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs