Psihološki trik

Moćna taktika: Kako da postignete orgazam bez trunke napora!

Oko 37 odsto žena iskusi ono što bi se moglo smatrati "orgazmom bez imalo napora" od svih vlažnih snova
Škola sexa
16:28h Autor:
Moćna taktika: Kako da postignete orgazam bez trunke napora!
Foto: Shutterstock

Seksualne fantazije nisu jedini način na koji vaš mozak može da utiče na fiziološko uzbuđenje. Ukoliko ste od onih dama koje se maksimalno trude da postignu orgazam, a rezultata nema ni na vidiku, uzmite u obzir sledeće:

Istraživanja su pokazala da su erotske maštarije i zamišljanja seksualnog zatovoljstva dovoljna da se većina žena uzbudi.

OVDE pročitajte šokantnu ispovest žene koja je doživljavala orgazme mesecima, po čitav dan!

Takođe, jedna studija objavljena u časopisu o seksologiji pokazala je da su znatno snažnije orgazme doživljavale žene kojima su se "prljave misli i slike" motale po glavi tokom seksa, od onih koje o tome nisu razmišljale, prenosi Woman's Health.

OVDE saznajte koja četiri tipa osoba najčešće doživljavaju orgazme!

"Probuditi želju za seksom je često najveći izazov, fantaziranje pre samog čina može da pomogne vašem telu da se uzbudi", objašnjava seksolog Džesika O'Rejli. Kada ste u opuštenom stanju, tuširate se mirišljavom kupkom, ležite na krevetu, slušate muziku, dozvoljavate vašem umu da luta, te ga oslobađate teških misli.

"Čak ni ne morate da razmišljate o konkretnom seksu. Maštajte o tome da vas neko zavodi, ili kako vi preuzimate ulogu zavodnice", objašnjava O'Rajlijeva. Postepeno ćete osetiti kako seksualna energija struji vašim telom. Ovaj trik koristite i kasnije, tokom seksa sa vašim partnerom. Osetićete kako vas obuzima sve jača želja, trnci prolaze niz kičmu i strast se rasplamsava. Neka se vaše misli krčkaju.

Oko 37 odsto žena iskusi ono što bi se moglo smatrati "orgazmom bez imalo napora" od svih vlažnih snova.

Muškarci, ne žurite dole! OVDE saznajte 10 načina kako da stvarno uzbudite ženu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs