Maštarije ga odaju

Stručnjaci otkrivaju: Šta njegove seksualne fantazije zapravo znače?

Ako želi seks u javnosti, on je zavisnik od adrenalina koji žudi za uzbuđenjima, ali uživa i u pokazivanju. Ako vaš muškarac iznenada poželi suludu fantaziju koju je video u porniću, nemojte to da shvatite preozbiljno
Škola sexa
03:40h
Stručnjaci otkrivaju: Šta njegove seksualne fantazije zapravo znače?
Foto: Shutterstock

Verovatno će neke da iznenadi podatak da trećina muškaraca mašta o seksu u najvećim političkim institucijama. Ali kad shvatite da to samo simbolizuje želju za moći i skandalima, mnogo toga se lakše razume. Slede primeri nekih od najčešćih seksualnih maštarija i objašnjenja stručnjaka šta se iza njih krije.

Seks u javnosti

On je zavisnik od adrenalina koji žudi za uzbuđenjima, ali uživa i u pokazivanju. "Bez obzira da li je ponosan na svoje ili vaše telo, ovaj tip uživa u ideji da ga neko gleda", objašnjava psiholog Glorija Brejm. Udovoljite mu na način da ga u prepunom restoranu pipkate ispod stola i tiho mu dobacite da konobarica sigurno zna šta mu sada radite.

Želi da vas veže

Ovaj tip žudi za kontrolom, ali potpuno bezopasnom. "Želi moć da s vama provede noć u kojoj će vas zadovoljavati i uzbuđivati", kaže Brejm. Ako vam je ideja da vas vezuje lisicama ili nečim drugim previše čudna, neka vam tokom seksa drži ruke iznad vaše glave.

Seks utroje s dve žene

Šta znači kada muškarac mašta o seksu s dve žene? Ne znači da je pohlepan. "On je senzualna osoba, voli žene i želi da mu podilazite", kaže Brejm. Hvata vas jeza od te ideje? Najbolja sledeća stvar je da tokom seksa pustite pornić.

OVDE saznajte koje je tajne otkrio poznati porno glumac - šta odbija muškarce, a šta ih uzbuđuje!

Profesorka i učenik

Ne, nije još uvek zaljubljen u profesorku iz drugog srednje. "Ova maštarija ga vraća u napaljene tinejdžerske godine, kada je seks još bio tabu", objašnjava ovaj psiholog. Ona vas takođe stavlja u nadmoćnu poziciju, što je za mnoge muškarce izuzetno uzbudljivo. "To smanjuje stres i omogućava mu da se opusti i uživa."

Seks s nepoznatom osobom

Žudi za strašću i nečim novim, bez obaveze ozbiljne veze. "Zbog slobode je oslobođen teskobe koju bi imao pokušavajući da zadovolji stalnu devojku", smatra Glorija. Omogućite mu ta osećanja pretvarajući se da ste stranci u kafiću.

Koja je glavna ženska seksualna fantazija saznajte OVDE.

Luda poza iz pornića

Ako vaš muškarac iznenada poželi suludu fantaziju koju je video u porniću, nemojte to da shvatite preozbiljno. "Pornići ponekad mogu da budu način na koji dobijaju ideje i navode ih da se otvore o tome šta žele i ne žele da isprobaju u krevetu", objašnjava seksualna terapeutkinja Erika Pluhar. Gledajte na to kao na odskočnu dasku za isprobavanje novih stvari, ali ne očekujte nikakve posebne rezultate. "To pred parove može da postavi potpuno nerealna očekivanja", upozorava terapeutkinja.

U krevetu sa slavnom osobom

Nije čudno to što ima neku slavnu osobu koja mu je posebno privlačna, ali što znači ako mašta o seksu s njom? Apsolutno ništa. "Slavne osobe su privlačne, nedostižne, a njihove slike ih okružuju sa svih strana – svi logični razlozi zašto o njima misli u seksualnom kontekstu", kaže Pluhar. Još jedno objašnjenje – to je bezazlena zaljubljenost. Sigurno i vi imate nekoga zbog koga gledate loš film do kraja, zar ne?

A koje su najčešće ženske maštarije u seksu pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs