Razbija tabue

Lepa Brena bez dlake na jeziku: Evo šta je rekla o vođenju ljubavi!

Pevačica je poput seks terapeuta govorila o stvarima koje su za mnoge zabranjena tema
Šuška se 26.08.2016. - 13:49h
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Ni u 56. godini života za nju nema tabua. Lepa Brena je još osamdesetih pomerala granice, i odećom i ponašanjem i muzikom. Zato ne čudi da i danas bez dlake na jeziku govori o stvarima koje su za mnoge zabranjena tema.

 

Lepa Brena ne samo da poziva na ljubav, nego ima i konkretne savete za vođenje iste. Dok se neke njene koleginice rado fotografišu u oskudnim krpicama, a na pitanja o seksu ćute kao zalivene, Brena s tim nema problem. Uostalom, kad je mogla pre 30 godina, kad je većina žena bila zakopčana do grla, da se uvuče u pripijene bodije i kratke pantalonice, zašto u današnje vreme ne bi mogla da priča o seksu.

 

Obožavaoci zapanjeni izgledom Lepe Brene: Ovakvu je nikada nismo videli! (FOTO)

 

A photo posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on Aug 23, 2016 at 2:55am PDT

 

"Svi smo mi tu vrstu jako velike seksualnosti prošli onda kada je trebalo, tako da danas o tome pričamo s velikim šarmom", kaže Brena. Svoje iskustvo danas nesebično deli s mladima.

 

"Da ne misle da moraju biti kao što to izgleda u porno filmovima. Zato što su to filmovi koji se snimaju i koji se montiraju. To možda traje po dva-tri dana. E, sad, svašta je bilo nekada", dodaje.

 

Počeci Lepe Brene: Da li je se sećate u ovakvom izdanju? (FOTO)

 

A photo posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on Aug 18, 2016 at 7:27am PDT

 

Brena kao da se pomirila s tim da u njenim godinama, a uskoro puni tek 56, s tom aktivnošću skoro pa gotovo, pa sa setom priča o danima strasti. Ili joj je pod čaršavima znatno dosadnije nego što je bilo nekad.

 

"Treba da budete ludi dok ste mladi, a posle se možete sećati toga. Ne kaže se džabe mladost ludost. Ne možete reći starost ludost", poručuje Brena, koja od seksualno aktivnih prijateljica često sazna i da postoje neki novi vidovi zavođenja i upoznavanja:

 

"Čula sam da imaju oni neki, preko Fejsbuka se sastaju tajno... Nemam vremena stvarno, ali uvek me zanima šta i kako, šta se to dešava jer sam potpuno izašla iz tog fazona".

 

Uporedni horoskop Brene i Bobe Živojinovića: Sudbina jednog od najdužih brakova na estradi!

 

A photo posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on Aug 13, 2016 at 12:14pm PDT

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...