Veliki i mali penis, nedostatak samopouzdanja

Seks bez izgovora: Najbolje poze za svaku priliku!

Nema te životne situacije koju kvalitetna seksualna poza ne može da reši
Škola sexa
14:20h
Seks bez izgovora: Najbolje poze za svaku priliku!
Foto: Shutterstock

Koja je najbolja poza ukoliko je vaš muškarac stvarno obdaren, a koja kad ima mali penis? Bole vas leđa? Trudni ste? Imate problema sa samopouzdanjem i pokazivanjem tela? Nema te životne situacije koju kvalitetna seksualna poza ne može da reši. Pročitajte koju pozu treba da odaberete za najugodnije i najkvalitetnije vođenje ljubavi s obzirom na to šta želite da postignete. Koristite na vlastiti rizik!

Izazov za nezaboravan seks: Jedina stvar koja dokazano vraća strast!

1. Najbolja poza za pravljenje bebe

U redu, činjenica jeste da, barem teoretski, možete da zatrudnite u bilo kojoj seksualnoj pozi i poza nikad ne sme da bude jedna "zaštita" koju koristite da sprečite neželjenu trudnoću. S druge strane, ukoliko tražite pozu u kojoj imate najveću šansu da zatrudnite, to je onda klasični misionarski položaj (muškarac je gore) uz dodatak takozvani "nagib karliice", odnosno pomeranja karlice prema gore. Stavljanje jastuka ispod guze pomoći će vam da podignete karlicu, što će omogućiti njegovim "plivačima" da lakše dođu do vaše jajne ćelije. Isto tako, ne zaboravite na svoj orgazam, budući da on povećava šansu da ostanete trudni.

2. Najbolja poza za izgradnju samopouzdanja

Ukoliko imate problema sa samopouzdanjem za vreme intimnih trenutaka ili vam neki deo vašeg tela predstavlja izvor srama ili frustracije, najbolji lek za to nalazi se u dve ključne reči - vi gore. Osim što će vaše preuzimanje inicijative i kontrole biti veoma seksi vašem muškarcu, iako to možda neće hteti da prizna, činjenica da upravo vi kontrolišete situaciju biće vam pravi izvor samopouzdanja. Ne bojte se da isprobate različite položaje - naravno, samo one u kojima vi vodite igru.

Tri fatalne greške: Zbog ovoga muškarci beže od vas!

3. Najbolja poza za maksimalni ženski užitak

Žene, dobro ovo čitajte. Naime, ako je verovati stručnjacima za ove stvari, najbolja poza za maksimalni ženski užitak je ona koju verojatno nikada niste probali i zove se "koitalno poravnavanje". Ona je zapravo varijacija klasičnog misionarskog položaja i jedna je od retkih poza za koju postoji naučna potvrda da, ukoliko se izvede ispravno, ima najbolju šansu da žena doživi vaginalni orgazam za vreme seksa. Sastoji se od toga da muškarac "klizne" ramenima ispred vaših, a trik je u tome da se više trljate i tiskate karličnim područjima, a manje izvodite klasično seksualno "guranje". Ovakav način osigurava najveću stimulaciju klitorisa, zbog čega mnoge žene ovako mogu da dožive orgazam.

4. Najbolja poza ukoliko je vaš frajer obdaren

Slatke brige, reći će mnogi, ali to baš i nije tako. Naime, često se govori da veličina nije bitna, već isključivo ono što muškarac zna da uradi s njim. U istinitost ove tvrdnje ovom prilikom nećemo da ulazimo, ali svakako možemo da se složimo da je zaista važno koliko dobro muškarac "barata" svojim ponosom, posebno kad je taj ponos pozamašne veličine i obima. Bilo kako bilo, u ovakvoj situaciji je važno da ništa ne prepustite slučaju, budući da to može nezgodno da povredi ženu, posebno ukoliko ste sitnije građe. Muškarac treba da leži na boku, a žena treba da legne od njega, s raširenim nogama koje treba da obaviju njegov torzo. Ova poza, iako neobična, omogućava ženi da kontroliše koliko "duboko" želi svog muškarca u sebi, a da istovremeno ne pokvari doživljaj ni jednom, ni drugome.

Mislite da ste dobre u seksu, a uopšte nije tako: Najveće greške koje žene prave!

5. Najbolja poza ukoliko vaš muškarac ima mali penis

Kao što smo već rekli, stručnjaci tvrde da je sama veličina penisa gotovo beznačajna za ukupni kvalitet seksualnog života u vezi, ali to ne znači da ne postoje poze u kojima i mala veličina može maksimalno da se "iskoristi". Apsolutno najbolja poza za to je ona u kojoj ste vi gore, ali s jednom ključnom razlikom od klasičnih poza. Naime, najbolji efekat postići ćete ako da se "vrtite" na njemu, umesto da se mičete gore i dolje, budući da tako rizikujete da isklizne iz vas, a to može da povredi muškarca. I misionarski položaj je dobar, posebno onaj gde držite svoje noge na njegovim ramenima. To će mu omogućiti da dublje penetrira i do kraja iskoristi svoju dužinu.

Mitovi o veličini penisa: Može da se proceni na osnovu stopala, dlana, rase!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs