Obratite pažnju

Koristite ove kozmetičke preparate i upropastićete seks!

Da li zaista želite da vas vaš partner vidi sa razmrljanim karminom oko usana? Nijedan muškarac ne želi da mu ruka zapne u gnezdu od vaše kose
Škola sexa
09:52h Autor:
Koristite ove kozmetičke preparate i upropastićete seks!
Foto: Shutterstock

Muškarci obožavaju doterane žene, ali neki kozmetički proizvodi ih nepogrešivo teraju da odustanu od seksi akcija. Ako planirate vrući sastanak sa svojim dečkom, odustanite od sledećih preparata koji seksi izgledaju samo u filmovima:

1. Veštačke trepavice

Iako zbog veštačkih trepavica vaše lice izgleda glamuroznije, a oči veće, samo probajte da zamislite izraz gađenja na njegovom licu kad usred seksa vidi trepavicu kako visi sa vašeg kapka, ili je, još gore, pronađe ujutru u krevetu.

2. Crveni karmin

Crveni karmin se reklamira kao najbolje oružje za zavođenje, ali istina je da nijedan muškarac ne želi da ga vidi u svojoj spavaćoj sobi. Čak i ako izostavimo ukus koji muškarci ne podnose, tu su tragovi koji ostaju na odeći i koži, ali i na vašem licu koje sigurno ne izgleda privlačno sa razmrljanim karminom oko usana.

3. Lak za kosu

Natapirane frizure ostavite za izlazak sa prijateljicama. Nijedan muškarac ne želi da mu ruka zapne u gnezdu od vaše kose, a s obzirom na to da oni cene prirodnost, kosa koja u krevetu izgleda kao kaciga sigurno neće da izgleda privlačno.

Ovde saznajte za šta sve možete da koristite lak za kosu.

4. Težak parfem, i puno parfema na vratu

Žene često preteruju sa teškim i slatkim parfemima koji muškarce više odbijaju nego što ih privlače. Za seksi igrice birajte nežne i prozračne parfeme koje treba da nanesete u malim količinama iza uveta ili na kosu jer, možete da pretpostavite - muškarci ne vole ni ukus parfema koji se u obilnim količinama nalazi na vašem vratu.

Otkrijte OVDE koji horoskopski znak voli kakve parfeme.

5. Puno bronzera i pudera

Shvatamo da na sastanak ne želite da idete bez pudera, ali uobičajenu količinu bronzera mogli biste da preskočite. Vaš partner se sigurno neće radovati kada, nakon vruće noći, na jastučnicama ujutru ugleda ružne smeđe mrlje. Ako ne možete bez pudera i bronzera, u torbici uvek nosite maramice za skidanje šminke kako biste očistili lice pre odlaska na spavanje u njegovom stanu.

Ovde saznajte kakvu još šminku muškarci ne podnose.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs