Pročitajte

Seksi poze za debele dane

Ništa vas ne može sprečiti da se dobro zabavite i da imate odličan seks. Ukoliko se osećate loše jednostavno praktikujte seks za debele dane
Škola sexa
22:12h Autor:
Seksi poze za debele dane
Foto: Shutterstcok

Ne preskočite veče savršenog seksa! Dokazano je da seks utiče pozitivno na naše raspoloženje, pa i ako se osećate debelo posle "seksi prevrtanja" to više neće biti slučaj. Evo nekoliko poza za one "debele dane".

Obrnuta kaubojka

Neka muškarac leži na leđima, a vi mu zajašite prepone tako da vam gleda u leđa. Tako ćete pokriti grudi, stomak i bedra, ali i izložiti svoju g-tačku tokom odnosa.

Pseći stil

Jedna od muškarcima najomiljenijih poza u seksu, ujedno je i odlična da mu skrene pogled sa debljih ruku, struka i grudi. Držite noge što tesnije, kako biste stegnuli intimne organe i doveli do većeg užitka i sebe i njega.

U krilu

Neka vaš partner sedne na krevet, a vi mu sednite u krilo, licem prema njemu. Obgrlite ga nogama oko struka. Odlična pozicija za žene koje žele da sakriju svoju guzu i bedra, a vole da istaknu grudi. Kako su vam lica jedno naspram drugom, ova je poza odlična i za parove koje vole intimnije, nežnije vođenje ljubavi.

69

Lezite na svog muškarca tako da se možete istovremeno oralno zadovoljavati. Tako ćete sakriti većinu svog tela. Ako ste skloni avanturi, stavite kockicu leda u usta.

Seksi kašika

Kao što se kašike prislanjaju jedna na drugu, tako i vi dopustite da vas partner prisloni na sebe dok ste mu okrenuti leđima. Tako ćete udaljiti njegov pogled od vašeg struka i grudi, a ni guza vam neće biti u prvom planu. Ako ste skloni eksperimentiranju, stavite jastuk pod noge kako bi promenili visinu svog tela, a samim tim i ugao partnerove penetracije.

Oralno zadovoljenje

Jednostavno raširite noge i pustite muškarca da vas oralno zadovoljava. U ovoj će poziciji biti koncentriran na vaše intimno područje, a uz pomoć prstiju ili seksualnih igračaka, može vas i vrlo brzo dovesti do vrhunca.

Licem u lice

Lezite na leđa i podignite noge u vazduh. Partner neka napravi isto, samo u drugom smeru, tako da vam se guze dodiruju. Ovde dolazi do penetracije iz čudnog ugla, no neki ga muškarci itekako preferiraju. Osim tabana i nogu, nećete ništa videti jedno na drugome.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs