Ključ srećne veze

Istinski pokazatelji ljubavi i razumevanja: 5 stvari o kojima razgovaraju samo srećni parovi!

Muškarci nisu ljubitelji iskazivanja emocija pa vam on vrlo verovatno neće doći prvi i reći kako mu nedostajete

Ljubav i zavođenje
09:13h Autor:
Istinski pokazatelji ljubavi i razumevanja: 5 stvari o kojima razgovaraju samo srećni parovi!
Foto: Shutterstock

Iskrenost i otvorenost se ključ srećne veze.

Ipak, mnogi parovi smatraju vrlo teškim i zahtevnim da razgovaraju baš o svemu jer se boje kako bi mogli da uvrede svoju drugu polovinu. No, ako se istinski volite i razumete, ovih pet delikatnih tema neće vam predstavljati problem.

Potrebno vam je "vreme za vas"

Želite malo prostora kako biste se mogli da se opustite i uživate u samoći? U tome nema baš ništa loše. Ako vaš partner ima razumevanja za vaše potrebe, svakako će se složiti s vašim predlogom i iskoristiti to vreme za druženje s prijateljima ili takođe uživanje u sopstvenom društvu.

Nedostaje vam intime

Muči vas nedostatak nežnosti i emocija u vašem odnosu, svakako biste o tome trebali da razgovarate. Možda je i on to primetio, ali se nije usudio prvi da progovori.

Srećni parovi ovo rade: Ovako im počinje svaki radni dan!

foto: Profimedia

Ima i drugih bitnih stvari osim vaše veze

Iako vam je vaša veza izuzetno bitna i cenjena, postoje i drugi odnosi i stvari koje volite i koje ne želite da izgubite. Popričajte o raspoređivanju vremena kako biste stigli da se posvetite i drugim osobama u vašem životu bez da bilo koga zanemarujete.

Premalo se viđate

Muškarci nisu ljubitelji iskazivanja emocija pa vam on vrlo verovatno neće doći prvi i reći kako mu nedostajete. Vi budite ta koja će progovoriti o tome i razmotrite mogućnosti da se viđate učestalije, čak i ako ste u vezi na daljinu.

Ljubomorni ste

Iako bi ljubomora mogla da ukazuje na nedostatak poverenja, nije dobro da ćutite ako je osećate. Ako ste ljubomorne na neku njegovu prijateljicu ili koleginicu s posla i smatrate da joj se posvećuje više nego što bi trebalo, otvoreno mu to recite na smiren način i bez optuživanja. Sama njegova reakcija otkriće vam njegov stav prema ovoj situaciji.

7 stvari koje srećni parovi rade vikendom: Da li ste među njima?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs