ovo nije očekivala

U zemlju da propadneš: Pitala je bivšeg dečka javno kakav im je bio seks, on je ponizio kao nikad u životu!

Zvala je jednu emisiju na radiju kako bi saznala šta njen bivši dečko zaista misli o njoj, a dobiala je odgovor koji će želeti da zaboravi

Ljubav i zavođenje
Autor:
U zemlju da propadneš: Pitala je bivšeg dečka javno kakav im je bio seks, on je ponizio kao nikad u životu!
Foto: Shutterstock

Sigurno niko od vas ne bi želeo da mu osoba koju voli slomi srce, pogovoto ne javno. A upravo to se dogodilo jednoj ženi.

Naime, ona je jako želela da sazna šta njen bivši dečko stvarno misli o akciji koja se odvijala u njihovom krevetu, ali odgovor koji je dobila šokirao ju je.

Tema emisije je bila: "Da li ti je seks sa mnom bio najbolji?", a"Isabela" je imala zadatak da pozove bivšeg dečka, a bez obzira koji bi bio konačan odgovor bio, ona osvaja 1.000 dolara, piše Daily Mail.

Ali, pre nego što ga je nazvala, Isabela je svima morala da otkrije zbog čega su raskinuli, a veza nije završila nimalo lepo.

Naime, ona ga je prevarila i to, ni manje ni više, već s njegovim bratom! I kad je već mislila da će osvojiti pomenuti iznos, ali i saznati toliko željenu istinu, dogodio se obrt koji niko nije očekivao. Naime, Phil je rekao kako je i on nju prevario i to s njenom najboljom prijateljicom!

Ljudi u ovim profesijama su najskloniji prevari: Postoji određen obrazac za preljubu!

foto: profimedia

"Uvek smo se svađali, a njegov brat uvek je bio dobar prema meni i pružio mi je rame za plakanje", opisala je Isabele zašto je varala Phila.

On je za prevaru saznao tako što je pronašao njen brushalter u bratovoj sobi. Šest meseci nakon afere, Isabele je odlučila da učestvuje u radijskom šouu, ali nije očekivala da će situacija biti ovako neprijatna.

Nakon što je Philu postavljeno pitanje da li mu seks s Isabelle bio najbolji, on je odgovorio:

Pravi razlog za varanje: Manjak ljubavi nije krivac za seks mimo veze!

foto: Shutterstock

" Pa... Odgovor bi bio "da" sve do jednog zajedničkog izlaska kad me Isabele upoznala s jednom od njenih najboljih prijateljica. Isabelle se jako napila, a Phil se sprijateljio s njenom prijateljicom. Voditeljka je u tom trenutku pitala zna li o kome Phil priča, ali njoj niko nije padao na pamet.

Zatim je Philu postavila pitanje je li spavao s Isabelinom prijateljicom, a on je rekao:

" O da. Odveli smo Isabele kući na spavanje. Njena prijateljica spavala je na kauču, a ja sam ostao u dnevnom boravku i to je definitivno bio najbolji seks u mom životu!

Pravi razlog za varanje: Manjak ljubavi nije krivac za seks mimo veze!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs