NEVEROVATNA PRIČA

U rekordnom roku: Bila je nevina, a onda je upoznala njega i za samo 9 dana se venčala i zatrudnela! (FOTO)

Da joj je neko rekao pre 6 meseci kada je bila slobodna i nevina da će danas biti udata, sigurno ne bi verovala

Ljubav i zavođenje
Autor:
U rekordnom roku: Bila je nevina, a onda je upoznala njega i za samo 9 dana se venčala i zatrudnela! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram/joshbreaks

Engleska glumica Rosie Mac (21)je pre šest meseci bila solo, devica i držala se svog plana života u celibatu do braka.

Sve se to brzo promenilo kada je upoznala svoju srodnu dušu, udala se i ostala trudna, a sve u roku od neverovatnih devet dana.

Jasno je zastupala stavove o seksu pre braka.

"Dolazim iz takvog okruženja. Moja majka i baka živele su u celibatu, ali to nije samo zbog njih. Kad sam imala 14 godina, čitala sam jedan članak o Adriani Limi i pomislila sam kako je to lepo što se čuvala za muža."

U aprilu ove godine poslovno je otputovala u Los Anđeles. Pre toga preko Fejsbuka se čula s pevačem Džošom Breaksom, te su shvatili kako će u Kaliforniji biti u isto vreme, pa su dogovorili da se nađu.

"Imamo zajedničke prijatelje, pa smo se našli. Odmah smo osetili kao da se poznajemo godinama. Videla sam kako neguje baš lepe vrednosti i da mu je porodica vrlo važna. Moj prvi instinkt rekao mi je da bi bio dobar suprug", priča za Daily Mail.

O braku su počeli da razgovaraju već nakon tri dana od upoznavanja. Džoš je znao da će ona biti njegova žena, pa su se dogovorili da će to jednostavno učiniti. I zaista šest dana kasnije su se venčali.

Ispovest nevinog mladića u ranim 20-im: Nadam se da ćete nakon ovoga razmisliti!

Nisu izgovorili nikakve zavete, nisu imali ni prikladnu odeću. Ona je bila u letnoj haljinici i japankama. Nisu ni obavestili porodicu. Nakon toga , Rosie je nazvala svoje roditelje Bev i Keitha, koji žive u Marbelji u Španjij.

"Nazvala sam mamu i rekla: Hej, udala sam se", a ona je rekla: "Nazvaću te kasnije". Prvo je psovala i derala se, ali je posle sve bilo u redu.

Vodič za mirnu bračnu luku: Ovo je ispovest žene koja je 12 godine u braku!

Prvi seks i odmah trudnoća!

"Baš sam srećna što sam čekala do braka. Nisam se razočarala. Možda zvuči kao kliše. Bilo je lako učiniti to i pre, ali drago mi je da nisam", rekla je Rosie, koja je pre toga bila verena i priznala kako je nekada bilo jako teško ostati u celibatu.

Nakon venčanja, vratila se u Španiju, pa otišla u Škotsku kako bi upoznala suprugove roditelje.

"Bila sam sa svojom sestrom i stalno mi je bilo loše. Povraćalo mi se. Pitala me jesam li trudna, a ja sam joj govorila da je glupa i da ćuti", prepričava glumica, koja je radila kao dvojnica u seriji "Igra prestola".

Imam 32 godine i još sam nevina: Nikada se nisam ni poljubila i mnogo sam srećna, evo zašto

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs