ljubav ne zna za granice

10 priča koje će vam vratiti veru u ljubav: Upoznali smo se kod psihijatra, zajedno smo pobedili depresiju!

Danas žive u skladnim vezama, a način na koji su se upoznali je urnebesan

Ljubav i zavođenje
16:58h Autor:
10 priča koje će vam vratiti veru u ljubav: Upoznali smo se kod psihijatra, zajedno smo pobedili depresiju!
Foto: Shutterstock

Ljubav je najlepši osećaj na svetu, a neko svoju srodnu dušu upozna ranije, neko kasnije, a neki imaju i manje sreće.

Danas žive u skladnim vezama, a na BuzzFeedu podelili su svoje urnebesne priče o tome gde i kako su se upoznali.

Molim jednu pizu i čoveka svog života

Upoznala sam svog muža kada smo bili u srednjoj školi. Nekoliko prijateljica te je večeri došlo kod mene da prespava pa smo naručile pizu za večeru. Dostavljač se izgubio i nazvao me da mu dam uputstvo, a ja sam sišla ispred zgrade da ga pričekam. Odmah mi se svideo pa sam počela da flertujem s njim. Kad sam se vratila gore, ispričala sam prijateljicama i roditeljima sve o slatkom dostavljaču pize. Počeli su da navaljuju da ga nazovem pa sam popustila. Venčali smo se ove godine.

Upoznali su se na proslavi njegove veridbe

Moj pradeda je slučajno poljubio moju prabaku na proslavi veridbe s drugom ženom. Već sutradan je raskinuo veridbu i ubrzo nakon toga oženio se prabakom. Ostali su zajedno do kraja života.

Amorova strela udara: Ovih 5 horoskopskih znakova čeka velika ljubav tokom zime!

foto: Profimedia

Jednim udarcem ubila je gadnog insekta i osvojila njegovo srce

Priča ide ovako: Bila sam gimnazijalka i taj sam dan kasnila u školu. Kad sam napokon stigla, na ormariću sam ugledala odvratnu bubu.

Frajeru pored sebe doviknula sam "Pazi, čoveče!" i udžbenikom iz matematike zveknula sam bubu. Dva meseca kasnije bili smo u vezi, nakon godinu dana smo se verili i već smo devet godina zajedno. Ko bi rekao da ću frajera osvojiti svojim istrebljivačkim veštinama!

Sudbonosni susret na grupnoj terapiji

Od svih mesta na svetu svog supruga sam upoznala tamo gde ga nikad ne bih tražila – kod psihijatra. Oboje smo tada prolazili kroz period teške depresije pa smo zajedno odlazili na jednu od brojnih grupnih terapija gde smo se odmah pronašli. Iz bolnice su nas otpustili na isti dan i od tada smo nerazdvojni, a u braku smo pune dve godine. Ako bolujete od depresije, upamtite – čekaju vas bolji dani!

Heteroseksualna ljubav na gej-partiju

Moji roditelji su se upoznali na gej partiju, mama je bila balerina, tata glumac, a svi njihovi prijatelji su homoseksualci. Celo veče su proveli pijući votku i pretvarajući se da su ruski špijuni. Nekoliko nedelja kasnije shvatili su da su oboje hetero, a ostalo je istorija.

Kod njih je sve bilo izvrnuto-obrnuto

Na poslednjoj godini fakulteta provela sam nekoliko dana u bolnici zbog virusa. Kad su me otpustili iz bolnice, nisam znala šta ću pa mi je prijatelj ponudio da neko vreme spavam na njegovom kauču.

Njegov cimer spustio se do mene, pogledali smo se i završili u dvosatnom intimnom razgovoru o svemu. Sledeće što pamtim jeste on na sahrani mog oca gde upoznaje moju užu i širu porodicu, a nismo još ni bili u vezi. Tako je to kad stvari krenu obrnutim putem. Ne bih to menjala ni za šta.

Ljubav koja je pobedila rak: Kada vidite šta je ovaj dobročinitelj uradio za mladi par, naježićete se! (FOTO)

foto: Shutterstock

Upoznali su se na sopstvenom venčanju

Moja prijateljica radi u muzeju otvorenog tipa iz rimskog doba. Nekoliko puta godišnje organizuju festivale na kojima se odevaju u autentičnu odeću iz tog doba, a u posetu dolaze organizovane grupe iz cele Evrope koje tamo prezentuju svoje znanje i veštine. Jedna grupa želela je tradicionalno rimsko venčanje, ali, nažalost, nisu imali dostupnu mladu pa im je moja prijateljica "uletela".

Udala se za svog sadašnjeg dečka pre nego što je uopšte znala njegovo ime. To je moja omiljena "kako smo se upoznali" priča svih vremena. Sreli su se na sopstvenom venčanju!

Njegov šesti prst na nozi bio je "prst sudbine"

Svog dečka upoznala sam na prvoj godini fakulteta. Plakala sam nasred hodnika na faksu, a moj tadašnji dečko dao je sve od sebe da me uteši. Ništa nije pomoglo. Tada je pored nas prošao "on", a moj dečko iznenada je povikao: "Ovaj tip ima šesti prst na nozi! Hej, daj stani i pokaži mojoj devojci svoj šesti prst!" Bez imalo srama zaustavio se i izuo cipelu i čarapu. Od tog dana ne prestaje da me zasmejava.

Spojio ih zajednički bivši dečko

Moja bivša devojka i ja upoznali smo se dok sam bio u vezi s njenim bivšim dečkom (pratite li me?). Išao sam s njim na jednu predstavu, a on me unapred upozorio da će tamo biti njegova bivša devojka. Ispalo je da je devojka predivna pa smo se brzo povezali i razgovarali celo veče. Nekoliko godina kasnije spojio nas je Tinder!

Vidovnjak joj prorekao ljubav iz bajke

Imam prijateljicu koja stalno posećuje vidovnjake pa sam jednom i ja otišla s njom. Rekao mi je da će se u mom životu pojaviti muškarac čije ime počinje sa slovom D i da će to biti osoba "koja me istinski voli".

I tako ja džogiram kao i obično kad naletim na tipa koji je izgledao poprilično izgubljeno. Zaustavim se da mu ponudim pomoć, a on kaže da se zove Doug. Kako smo išli u istom smeru, ponudim se da ga otpratim. Oboje smo učinili nešto što inače ne bismo. Razgovarali smo punih 45 minuta kao da se oduvek znamo i već smo u srećnoj vezi dve godine.

Neverovatna holivudska ljubav: Ona je bila razvedena konobarica sa detetom, on je želeo samo nju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs