Neponovljivi

Oni su dokaz da za pravu sreću nije potreban nikakav papir: Holivudska ljubavna priča duga 35 godina! (FOTO)

Nakon njena dva i jednog njegovog propalog braka odlučili su da više nikada neće ulaziti u veze, a kamo li bračne zajednice s glumcima. Ipak, sudbina je imala drugačiji plan, a iako je pet godina mlađi od nje, pokazalo se da je upravo njihova ljubav ona prava

Ljubav i zavođenje
Autor:
Oni su dokaz da za pravu sreću nije potreban nikakav papir: Holivudska ljubavna priča duga 35 godina! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ove godine obeležavaju 35 godina zajednice, a uprkos konstantnim pitanjima okoline i javnosti kada će da ozakone svoju vezu, glumački par Goldi Hon i Kurt Rasel o tome ne razmišljaju.

"Brak je zanimljiv sociološki fenomen. Ako imate potrebu da budete vezani za nekoga, onda je za vas važno da se venčate. Ako volite da budete slobodni, imate dovoljno novca i volite svoju nezavisnost, onda znajte da ima nečeg u tome da niste u braku jer vam to daje slobodu da sami donosite odluke."

Rekla je to svojevremeno slavna glumica, 72-godišnja Goldi Hon, koja već 35 godina živi u vanbračnoj zajednici sa 67-godišnjim glumcem Kurtom Raselom. A ona itekako dobro zna kako je biti u braku, ali i kako izbeći da ozakonite svoju vezu, jer iza sebe ima dve bračne zajednice.

Pored žene Srpkinje shvatio šta znači porodica: Fatalna ljubav slavnog holivudskog glumca! (FOTO)

Pre nego što je "pala" na Raselov šarm, Goldi Hon je od 1969. do 1976. godine bila udata za Gasa Trikonisa, a od 1976. do 1982. za Bila Hadsona. Od 1979. do 1983. i Rasel je bio u braku sa Sizon Habli, s kojom je dobio sina Bostona. Možda svoju vezu zaista nikada neće ozakoniti, ali njima nisu potrebni ni oltar ni razmena bračnih zaveta da bi bili srećni.

"Srećni smo i zaljubljeni. Volim da budem s njim, svako jutro mi donosi kafu, ja ga za to nagradim poljupcem. Volimo se, ali i svađamo baš kao i svaki drugi par. Volimo život koji živimo zajedno."

Potpuno nesvakidašnja ljubavna priča oskarovke i slavnog reditelja: Pobili sve predrasude, opstali zajedno 34 godine! (FOTO)

Goldi Hon i Kurt Rasel sreli su se davne 1968. godine na snimanju filma "The One and Only, Genuine, Original Family Band", a iako je njihova veza započela tek godinama kasnije, Rasel je impresionirao Goldi.

"Imala sam 21, a on 16 i smatrala sam ga neodoljivim, ali i premladim za mene. Kada smo se ponovno sreli nakon niza godina, odmah mi se svideo, a i istog trena sam se prisetila koliko mi se tada sviđao. Oboje smo se zarekli da više nikada nećemo imati veze s drugim glumcima, ali nikad ne reci nikad", izjavila je svojevremeno glumica za BBC Radio 4.

Navodno je njihova dugogodišnja veza započela poprilično loše, praćena Raselovim mamurlukom na čitanju scenarija, jer se veče pre napio. Bilo je to 1983. godine, kada su zajedno snimali film "Swing Shift".

Ljubavna priča o kojoj se govori i nakon 35 godina: Moderna bajka sa tragičnim krajem! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

"Probudio sam se s groznim mamurlukom, a nisam dobro poznavao Goldi, osim onoga kada smo snimali nekoliko godina ranije. Imala je neverovatno telo i prvo što sam joj rekao kad sam je ugledao: 'Vau, kakvo ti telo imaš.' Izgovorio sam to prebrzo i tek onda postao svestan šta sam joj rekao, a ona mi je ironično zahvalila", prisetio se njihovog početka tokom jednog intervjua Kurt Rasel.

Zaveo je dok je još bio u braku, skidao joj zvezde s neba: Burna ljubavna priča Majkla Daglasa i Ketrin Zite-Džouns! (FOTO)

foto: Profimedia

Ipak, ni to nije ugrozio budućnost njihove veze. Tri nedelje kasnije Goldi ga je zamolila da joj da čas iz plesa, Kurt je pristao, ali ples na kraju nisu vežbali, već su dugo razgovarali. Svoj prvi izlazak imali su u sving klubu, a završili su ga u kući koju je Goldi prethodno kupila i koja je tek trebalo da bude renovirana.

"Nekako smo uspeli da dođemo na sprat, zamišljajući nameštaj u izmišljenoj spavaćoj sobi, ali vođenje ljubavi bilo je stvarno, a ubrzo se na vratima pojavila policija jer smo morali da provalimo u kuću za koju nismo imali ključ", otkrio je Rasel.

U vreme kada su započeli svoju vezu Goldi Hon je imala dvoje dece - ćerku Kejt i sina Olivera - koje je dobila u braku s Bilom Hadsonom. Upravo odnos Kurta Rasela s njenom decom bio je ključan da glumica shvati kako je on onaj pravi.

Ljubavna priča najpoznatijeg holivudskog pravoslavca: Sve sam pronašao u supruzi! (FOTO)

"Ono što me uverilo da je on taj bilo je kada sam gledala njegov odnos s mojom decom, kada bi došli da me posete na filmskom setu. Bio je neverovatan s njima. Totalno prirodan." S Kejt i Oliverom Rasel je izuzetno blizak i danas, a njihov odnos najbolje je opisala svojevremeno sama Kejt Hadson:

"Bez obzira šta radio i gde bio, uvek bi se pojavio na našim rođendanima i okupljanjima, ali ne zato što je morao, već zato što je to želeo. Ni na jednom mestu ne bi radije bio nego sa svojom porodicom. Neverovatna ljubav koju nam je pružao od početka nešto je neopisivo i na tome ću mu večno biti zahvalna."

Kada su se upoznali, oboje su imali partnere: Ljubavna priča Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović!

Iako se nikada nisu venčali, jedno drugome uvek su bili odani.

"Ljubav, zahvalnost i saosećanje, jer ponekad će svaki muškarac i svaka žena izludeti svog partnera. Porodica, sreća, smeh i seks ključ su uspeha veze", priznala je Goldi Hon, dok je Kurt Rasel izneo svoje viđenje uspeha:

"Govorim to već poslednje 34 godine - mislim da Goldi i ja nismo ništa puno drugačiji od ostalih parova jer prolazimo kroz iste stvari. Ali važna je stvar znati od početka da će u svakoj vezi biti uspona i padova, i svega ostalog, samo to treba prebroditi. Shvatam zanimanje javnosti i fascinaciju ljudi našim odnosom. Brak je institucija koja je tu od pamtiveka, ali oboje smo shvatili da ne želimo da budemo deo te tradicije. Da me ne shvatite pogrešno, brak nije ništa loše i, ko zna, možda ćemo jednom u budućnosti doći i reći: "Želimo to da uradimo." A ako to i uradimo, nećemo praviti spektakl od toga, biće to nešto samo za nas", zaključio je Kurt Rasel.

Ljubavna priča Radmile Savićević: Volela je cela Jugoslavija, a ona samo jednog čoveka! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs