Jednostavni trikovi

Mali vodič za zavođenje: Evo kako da najlakše šarmirate muškarca!

Bezbroj puta se dešavalo da žena bude ta o kojoj se radi u svakom razgovoru. To može muškarcu biti zanimljivo do neke određene tačke, ali onda mu već postaje dosadno da sluša

Ljubav i zavođenje
16:49h Autor:
Mali vodič za zavođenje: Evo kako da najlakše šarmirate muškarca!
Foto: Shutterstock

Muškarci nisu toliko komplikovani koliko mi mislimo da jesu. Oni su veoma jednostavna bića. Ali, šarmirati muškarca može postati komplikovano ukoliko previše razmišljate o tome. Srećom, nije toliko teško shvatiti kako da to uradite na pravi način. Dovoljno je da radite nekoliko stvari koje on voli i posao je završen.

Opustite se. Ukoliko ste uznemireni ili nervozni, on će to primetiti. Imajte na umu da se ove stvari šire poput zaraze. Stoga, ukoliko se vrpoljite i nesigurni ste, on će to osetiti i postaće manje zainteresovan za vas. Nervoza i neprijatnost nisu šarmantni.

Budite samopouzdani – to je veoma privlačno! Činjenica je da ovo zvuči očigledno, ali bili biste iznenađeni koliko žena bez imalo samopouzdanja pokušava da pridobije muškarca. Ovde nema diskusije – samopouzdanje vam je neophodno. Ne samo da treba da mislite dobro o sebi, već treba tako i da se osećate – ne postoji ništa što je privlačnije od toga.

Nije materijal za vezu: Ako muškarac radi ovo bežite što dalje od njega!

foto: Shutterstock

Neka centar razgovora bude on. Bezbroj puta se dešavalo da žena bude ta o kojoj se radi u svakom razgovoru. To može muškarcu biti zanimljivo do neke određene tačke, ali onda mu već postaje dosadno da sluša. Jedna od stvari koja svakako nije šarmantna je dosadna žena. Dakle, usmerite razgovor na njega. Angažujte se i postavljajte pitanja. Tako će videti da ste zainteresovani. Zamislite obrnutu situaciju – sigurno biste ga smatrali šarmantnim nakon očito iskazane zainteresovanosti.

Budite nasmejani. Svaka žena bi trebalo da bude nasmejana dok razgovara sa muškarcem koji joj se dopada. U cilju da ga šarmirate, nabacite osmeh kao da ste najsrećnija žena na svetu. Sreća je prenosiva stvar i ako učinite da se on oseća prijatno u vašem društvu, znajte da je to bila posledica vašeg šarma.

Izgovarajte njegovo ime tokom razgovora. Ovo je izuzetno šarmantna stvar koju možete uraditi. Jeste li primetili kako ljudi koji vas zovu po imenu u startu deluju privlačnije? To je zato što i jesu privlačniji. Zato se pobrinite da ga zovete po imenu tokom razgovora. Ali, nemojte preterivati. Ne želite da zvučite kao pokvarena ploča.

Našalite se povremeno. Žene sa dobrim smislom za humor su muškarcima ekstremno privlačne. Ukoliko možete, izgovorite pokoju šalu i začinite je kvalitetnim humorom. Ne samo da ćete ga impresionirati već ćete pojačati njegovu zainteresovanost za vas.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs