Slavni glumac o seks skandalu koji mu je obeležio život

Izgubio ljubav života zbog prostitutke: Bio sam idiot, radio sam loše stvari! (FOTO)

18 godina nakon raskida, Hju Grant je progovorio o romansi s Elizabet Harli

Ljubav i zavođenje
17:19h Autor:
Izgubio ljubav života zbog prostitutke: Bio sam idiot, radio sam loše stvari! (FOTO)
Foto: Profimedia

Britanski glumac Hju Grant progovorio je o ljubavnom brodolomu s predivnom Elizabet Harli. Par je višegodišnju vezu okončao 2000. godine i to nakon što se Grant našao u centru seks skandala koji je odjeknuo Holivudom. Na javnom mjstu uhvaćen je s prostitutkom, a osim što ga je skandal stavio na stub srama, izgubio je i poverenje jedne od najlepših glumica na svetu.

foto: Profimedia

"Bili smo kao brat i sestra... Mislim da je to zbog toga što smo zajedno stigli s dna do vrha. Zajedno smo prošli kroz težak period. U jednom trenutku oboje smo bili bez posla i živeli u malom stanu", otkrio je glumac.

Dotakao se i seks skandala koji ga je obeležio za ceo život.

"Bio sam idiot. Nisam govorio da sam imao psihičkih problema. Jednostavno sam to učinio", otkrio je Hju i još jednom javno uputio izvinjenje.

Glumica ušla u šestu deceniju i uopšte ne stari: Ovo je njena tajna! (FOTO)

"U životu postoje dobre i loše stvari. Ja sam činio one loše", iskren je glumac.

S Elizabet je i dan danas u dobrim odnosima, a to potvrđuje i činjenica da je kum njenom 15-godišnjem sinu Dejmijenu kojeg glumica ima u braku s preduzetnikom Stivom Bingom, piše Daily Mail.

Hju je, pak, svoju ljubavnu sreću pronašao u zagrljaju producentkinje Ane Eberštajn s kojom očekuje prinovu. Biće to peto dete slavnog 57-godišnjaka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs